2023.11.15.Szerző: OTP Otthon #ingatlaneladás

Vásárolj most 2 kreditet 1 áráért és kerülj a találati listák élére!

Vásárolj most 2 kreditet 1 áráért és kerülj a találati listák élére!

Még idén szeretnéd sikeresen eladni meghirdetett ingatlanod? Ha számodra is fontos, hogy hirdetésed minél gyorsabban eljusson az érdeklődőkhöz, érdemes kihasználnod novemberi 1+1 kreditakciónkat.


Feladtad ingyenes ingatlanhirdetésed az otpotthon.hu oldalra? Vásárolj kreditet, emeld ki a hirdetésed és érj el még több érdeklődőt! 2023. november 15-30. között a megvásárolt kreditek kétszeresét írjuk jóvá, hogy minél több emberhez eljuthasson a hirdetésed!

1+1 kreditakció (1).png

Hogyan tudom kiemelni a hirdetésem?

Feladott ingatlanhirdetésed kreditek segítségével tudod kiemelni, amely így előrébb kerül a találati listában, ezáltal több megtekintést kaphat.

  • Kattints a Kreditvásárlás gombra, majd jelentkezz be fiókodba!
  • Válaszd ki, mennyi kreditet szeretnél vásárolni. Az ingatlan lokációjától függően eltérhet, hogy mennyi kredit szükséges ahhoz, hogy hirdetésed a lista élére kerüljön. Rendszerünk a hirdetésednél megmutatja, hogy az előresoroláshoz napi hány kreditre van szükséged, ez alapján eldöntheted, hogy mennyi kreditet rendelsz.
  • Add meg a számlázási adataid és válaszd ki a fizetési módot.
  • A kétszeres kreditmennyiséget bankkártyás fizetés esetén azonnal, banki átutalás esetében egy munkanapon belül jóváírjuk. Ráadásul az akció időszakában vásárolt krediteket most 60 helyett 180 napig szabadon felhasználhatod!

KREDITVÁSÁRLÁS

A promóció a 2023. november 15-30. között leadott megrendelések esetén érvényes. A kreditvásárlásról további információ a Saját hirdetések menüpontban érhető el.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 150 474 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan hirdess jól ingatlant?
2023.09.30. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Hogyan hirdess jól ingatlant?
Ha gyorsan és megfelelő áron szeretnénk ingatlant eladni, akkor egy jól megírt hirdetés és hozzá az ingatlant reálisan bemutató képek nagyon fontosak. Mai cikkünkben hoztunk pár tippet, hogy mivel tehető érdekessé és informatívvá a szöveg és mi kell ahhoz, hogy a képek felkeltsék az érdeklődők figyelmét.
Panelből új építésűbe költöznél? Abszolút lehetséges!
2023.09.11. #ingatlaneladás #újépítésű
Panelből új építésűbe költöznél? Abszolút lehetséges!
Néhány éve a panellakások befektetési szempontból még zsákutcának tűntek, és bár azóta sem energiahatékonyabb a panel, az értékük mégis nőtt. Ha tízemeletesben laksz, de inkább a zöldbe vágynál, akkor most itt a lehetőség, hogy elcseréld új építésűre.
Nyugalom, csend és patakpart - dőlj hátra és élvezd, ahogy Sobri Jóska tette
2023.09.10. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #vízpart
Nyugalom, csend és patakpart - dőlj hátra és élvezd, ahogy Sobri Jóska tette
Sokak álma egy csodálatos telek, távol a város zajától, mondjuk pont egy patak partján, ahol élni és kipihenni is a hétköznapokat ideális. Nagy szerencsére bőven akad az OTP Otthon kínálatában ezekkel a kritériumokkal. Mutatunk is négy példát.
Ha beruházások, akkor lakóparkok is épülnek - ezek a legjobb megyei ajánlatok
2023.09.07. #ingatlaneladás #újépítésű
Ha beruházások, akkor lakóparkok is épülnek - ezek a legjobb megyei ajánlatok
A vidéki nagyvárosok körül épülő és bővülő ipari parkokkal szinte azonos ütemben új lakóparkok is épülnek. Hogy megkönnyítsük a választást, most vármegyeszékhelyeken kerestünk jobbnál jobb új lakás ajánlatokat, arra az esetre, ha éppen te is új életet kezdenél.
Egy kicsit mindenkiben ott van a vágy, hogy ebbe a magyar városba költözzön
2023.08.31. #eladóház #ingatlaneladás #családiház
Egy kicsit mindenkiben ott van a vágy, hogy ebbe a magyar városba költözzön
A Királynék városa előnyei között kétségtelenül meg szokták említeni a Balaton közelségét, de a gazdag történelmi múlttal rendelkező vármegyeszékhely dinamikus jövőképpel is rendelkezik, és ennek a jövőnek az idei év, Európa Kulturális Fővárosa cím adhatja meg a nagy lökést. Megnéztük a helyi ingatlanpiac szélsőségeit.
Ismerd meg a  Nagyapám Háza-programot és a palóc kontyos házakat!
2023.08.29. #eladóház #ingatlaneladás
Ismerd meg a Nagyapám Háza-programot és a palóc kontyos házakat!
Több évszázados hagyományra tekint vissza az északi, vagy palóc háztípus, amit palóc kontyos háznak is neveznek.
Ferencváros vs Újpest – a lakáspiacon
2023.08.23. #eladólakás #ingatlaneladás
Ferencváros vs Újpest – a lakáspiacon
Régi és feloldhatatlan ellentét a Ferencváros–Újpest-küzdelem a sportpályákon, de a stadionból kilépve megállapíthatjuk, hogy mindkét kerület ingatlanpiaca is remek lehetőségeket tartogat. Akár zöld, akár lila csíkok váltják a fehéreket a szívedben, ezek az eladó lakások a IX. és IV. kerületekben biztosan elnyerik tetszésedet.
Egy sima és egy fordított: mit kínál ma Kecskemét?
2023.08.22. #eladóház #ingatlaneladás
Egy sima és egy fordított: mit kínál ma Kecskemét?
Bács-Kiskun vármegye központja az elmúlt években hatalmasat fejlődött, többek között az odaköltöző gyáróriásnak köszönhetően. Nem is csoda, hogy az ország különböző részeiből sokaknak vált vonzóvá.
Itt éltek a rómaiak? Nézz rá Óbuda eladó lakásaira!
2023.08.21. #eladólakás #ingatlaneladás
Itt éltek a rómaiak? Nézz rá Óbuda eladó lakásaira!
Az egykor Aquincumként ismert római kori katonai tábort és polgári települést Óbuda területén az első század végén alapították meg. Azóta persze sok víz lefolyt az Isteren, azaz a Dunán, és ma aligha botlunk legionáriusokba a III. kerületben. A történelmileg jelentős városrész sok otthonkeresőnek vonzó lehet, hiszen kívülesik a belváros zajától, ugyanakkor kiváló közlekedésének köszönhetően gyorsan beérünk a főváros szívébe. Ha te is érdeklődsz a környék iránt, mi a segítségedre leszünk, és összeszedtünk egy csokor eladó, óbudai lakást, melyek elnyerhetik tetszésedet.