2023.09.14.Szerző: fá #eladóház #ingatlanvásárlás #családiház

Agglomerációba költöznél? Kedvedre válogathatsz a házak közül!

Agglomerációba költöznél? Kedvedre válogathatsz a házak közül!

Már a koronavírus-járvány előtt elkezdődött, de a vírus megjelenésével egészen felgyorsult a budapestiek körében az agglomerációba mozgás. Mutatjuk, milyen házakat vásárolhatsz Budapesttől mindössze pár percre.


Ameddig a jól megszokott életünkben tökéletesen elég volt egy minimalista lakás két-három embernek, addig a home office tömeges megjelenésével hirtelen igény lett olyan térre, amiben akár egész nap is jó ülni. Vagy akár kertre nézni, jó levegőt szívni, már-már luxusra.

Az így kialakult helyzet sajnos olykor problémákat szülhet, de az agglomeráció előnyös oldalai közül mi azzal foglalkoznánk, hogy milyen csodálatos házakat lehet vásárolni pár perc vonatozásra Budapesttől. Össze is szedtünk pár különösen érdekes opciót.

Vác

elado-ikerhaz-vac-deakvar-95887842-k6.webp

Az ország egyik legszebb városa jelenleg is dinamikusan fejlődik, aminek jó jele, hogy több jelenleg is építés alatt álló ingatlant is árulnak már, természetesen egészen változatos árfekvésben. Mi most egy egyszerűbb darabot mutatnánk be: ötszobás ikerház 75 millió forintért Deákváron.

A kétszintes házhoz két garázs is jár, autóval pár perc a városközpont, de még egy műhelyt is építettek hozzá. Érdemes kiemelni, hogy a tervek szerint hamarosan erre épül meg az új autópálya-csatlakozás is, tehát még könnyebb lesz a megközelíteni.

Gödöllő

elado-csaladi-haz-godollo-94893281-t6.webp

Az egyszintes ház három szobát, egy tágas nappalit, étkezőt, konyhát és két fürdőruhát is ad egy 40 négyzetméteres terasz mellett.

Maga a ház 159 négyzetméteres, a klímát pedig be se kell szerelni, mert már kész is. Az ígéret szerint már most közel van az M3 felhajtója, ami miatt elkerülhetjük a belvárost, ha akarjuk, de persze Gödöllő van olyan jó hely, hogy ne akarjuk elkerülni azt sem mindenáron.

Szentendre

elado-csaladi-haz-szentendre-96600108-t6.webp

Szentendre tulajdonképpen más ligában játszik, mint az ország nagyrésze: több körben is annyira népszerű a település, hogy gyakran tényleg csak aranyáron lehet ott ingatlanhoz jutni. Épp ezért innen egy abszolút luxuskategóriás házat mutatunk 369 millió forintért. Öt szoba, modern tervezés, három fürdőszoba, a tetőn 42 darab napelemmel. A sok üveg miatt egészen futurisztikus az egész, és akkor még nem beszéltünk a panorámáról!

Budaörs

elado-csaladi-haz-budaors-72419097-t6.webp

A 160 négyzetméteres budaörs Ófaluban található ház tulajdonképpen mindenben a takaros jelzővel illethető: jó állapot, frissen cserélt nyílászárók, alsó és felső emeleteken is található hálószobák, illetve fedett garázs, közel óvodához, iskolához, tömegközlekedéshez és a boltokhoz. 85 millió forintért akár a miénk is lehet!

Érd

elado-csaladi-haz-erd-94612667-t6.webp

Érd Parkvárosában a törökbálinti természetvédelmi területet nézhetjük a panorámánkból. A 285 négyzetméteres ház már magában garantálja, hogy el fogunk benne férni, a főleg fából készült burkolatok pedig igazán családias hangulatot kölcsönöznek ennek az amúgy 6+1 szobás háznak. 165 millió forint szinte nem is tűnik érte soknak, ha eláruljuk, hogy még díszkertje is van, automata öntözőrendszerrel.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Szekszárd, a boron túl - miért nem kedvence a régió a helyieknek?
2023.09.28. #ingatlantörténelem #ingatlanvásárlás
Szekszárd, a boron túl - miért nem kedvence a régió a helyieknek?
A város, amelyről mindenkinek elsőre a bor jut eszébe, a borkóstolókon kívül rengeteg programmal, kulturális látnivalóval kényeztet minket. Ezeket nézd meg, ha arra jársz, és még eladó szekszárdi ingatlanokat is mutatunk!
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
2023.09.25. #családiház #ingatlaneladás
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
Miért éppen Szolnok? - kérdezheti az egyszeri sorozatrajongó, amikor Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére mutatunk a térképen. A válasz egyszerű: közel van a fővároshoz, élhető nagyságú település, ideális közlekedési és szolgáltatói infrastruktúrával. És ha ennyi még nem elég, a Tisza-parti sétány az év minden szakaszában elvarázsolja az ottaniakat.
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
2023.09.24. #eladóház #családiház
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
A legtöbb tevékenységet élvezetesebb a szabad ég alatt csinálni, mint bent, a házban. Kellemesebb a reggelizés, jobban bele lehet merülni az alkotásba, olvasásba. A kert visszaad valamit a szabadságból, frissen tart fizikailag és mentálisan.
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
2023.09.23. #eladóház #kertészet
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
Javában tart az ősz, és már úgy érzed, hogy hónapok óta bezárva élsz? A következő időszak elszigeteltségére adhat megoldást egy jól szigetelt télikert. A télikert sokféle lehet, kialakíthatjuk az erkélyünkből, beépíthetjük a teraszunk, vagy hozzá is építhetjük a házunkhoz. Minden évszakban élvezhetőek, megfelelő fűtéssel, árnyékolókkal és a nyitható üvegfelületekkel, tökéletes kényelmet biztosítanak télen és nyáron is.
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2023.09.23. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #csok
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Hajdú-Bihar vármegyében 59 olyan település található, amelyek a felzárkóztatás érdekében rajta vannak a 2024-es falusi CSOK-listán. Nézzük, milyen az ottani ingatlankínálat!
Bár a fejedben most felcsendült az ismert zene, de Gazdagrét akkor is érdekes, ha nem a Szomszédokról van szó
2023.09.22. #ingatlanvásárlás #budapest #ingatlantörténelem
Bár a fejedben most felcsendült az ismert zene, de Gazdagrét akkor is érdekes, ha nem a Szomszédokról van szó
Sokan talán nem is tudják, milyen mintaszerű lakótelepről van szó.
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2023.09.20. #ingatlaneladás #családiház #csok
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Most az ország legdinamikusabban fejlődő térségét vizsgálunk meg, ahova nyugatra jár az ország.
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
2023.09.19. #eladóház #ingatlaneladás #családiház
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
Magyarországon összesen 3155 település van, ebből 348 város. Ami közös bennünk, hogy szinte nincs olyan közöttük, amelyben ne lenne utca vagy tér Kossuthról, vagy a Petőfiről elnevezve. Most azt is megtudhatod, melyik van hozzád a legközelebb.
Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Csongrád-Csanád vármegyében
2023.09.18. #ingatlaneladás #családiház #csok
Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Csongrád-Csanád vármegyében
2024-től nő a falusi CSOK-ra felvehető összeg, és azon települések listája is módosul, ahol igényelhető. Mennyiben vonatkozik az új helyzet Csongrád-Csanád vármegyére?