2023.10.03.Szerző: S. E. #dekor #lakberendezés

Átlátható fürdőszobára vágysz? Már most közel jársz hozzá!

Átlátható fürdőszobára vágysz? Már most közel jársz hozzá!

A zsúfolt, vizuálisan kaotikus fürdőszobai felületek sokat ártanak a tér esztétikájának, ezért érdemes megtalálnod azokat a tárolási megoldásokat, amelyek a mindennapos használati tárgyakat – a hajkefétől kezdve a kéztörlőn és a toalettpapíron át – is praktikusan elrejtik, de bármikor könnyedén elő is kaphatók.


Fakkokban a rend

Nagyon nehéz rendben tartani egy kisebb méretű fürdőszobai pultot, ezért érdemes fiókokkal és szekrényekkel megnövelni a tárhelyet. Lehetőleg olyan szekrényt válassz, amiben könnyen elférnek a plusz törölközők, tisztítószerek és azok az eszközök is, amelyekre csak nagy ritkán van szükséged!

Szükséges a dekor is!

Ha a fürdőszobai pult zsúfolásig megtelt holmikkal, akkor egy kisasztal is megteszi a sarokban, és inkább arra pakolj. Ezen az asztalon dekorációs elemeket is elhelyezhetsz, például virágokat vagy illóolajokat mutatós palackokban, üvegekben.

elado-tarsashazi-lakas-nyiregyhaza-96908241-t6.webp Ez az eladó nyíregyházi lakás 35,5 millió forintért eladó

Egy több soros akasztónak is nagy hasznát veheted ebben a helyiségben! Ide bármit felfüggeszthetsz – legyen az tükör, élő növény vagy kosár (ez még további lehetőség az apróságok elrejtéséhez).

Dizájn kerekeken

Mit szólnál egy zsúrkocsihoz? Kis fürdőszoba esetén ez is praktikus és egyedi megoldás. A kétszintes darabokon remekül megférnek együtt a szépségápolási kellékek, a cserepes növények és tárolókosarak is. Igyekezz olyan holt térbe helyezni a kocsit, amit egyébként nem tudsz kihasználni!

Elő a rendezőket!

Távolítsd el a felesleges fürdőszobai kiegészítőket a pultról, és helyezd őket a különböző méretű kosárrendezőkbe! Ezeket aztán elrakhatod a mosdó alá vagy a fedett WC-tartály tetejére, csak hogy még több helyet szabadíthass fel.

elado-teglalakas-urom-94436167-t6.webp Gyönyörűen karbantartott stílusos fürdőszobája van ennek az eladó ürömi háznak.

Saját stílusban

Extra hosszú pult van a fürdődben és okosan szeretnéd kihasználni? Szerezz be néhány olyan vintage vödröt, dobozt, amelyek festhetők és testreszabhatók, hogy a lehető legjobban passzoljanak a fürdő színeihez és dekorációs stílusához! Ide tehetsz összehajtogatott fürdőköpenyeket és nagyméretű piperecikkeket, amelyek esetleg nem férnek el a szekrényben.

Vendégfürdőszobába nyugodtan mehetnek plusz törölközők és ágyneműk is rá.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 149 217 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Enélkül csak látszólag csodálatos egy lakás - miért van egy otthonnak sajátos szaga?
2023.11.29. #dekor #tippektrükkök
Enélkül csak látszólag csodálatos egy lakás - miért van egy otthonnak sajátos szaga?
Nem csak látványa, de szaga is van minden otthonnak, és ez utóbbi ugyancsak alapvetően meghatározhatja, milyen érzéseket kelt bennünk az adott ingatlan. Már a belépés pillanatában feldobhatja vagy letörheti a hangulatunkat az orrunkat megcsapó illat. Mitől lesz jó vagy rossz szagú egy lakás? Néhány egyszerű és természetes megoldás.
Drága a felújítás? Ezekkel a trükkökkel sok pénzt spórolhatsz
2023.11.19. #lakberendezés #dekor
Drága a felújítás? Ezekkel a trükkökkel sok pénzt spórolhatsz
Lakásfelújítás röviden: kis tervezés, sok pénz, vagy megfelelő tervezés és sok kompromisszum, amivel elkerülhető az anyagi csőd.
Hogyan díszítsd a kandallót karácsonyra?
2023.11.19. #eladóház #dekor
Hogyan díszítsd a kandallót karácsonyra?
A kandalló önmagában is kész látványosság, ám az ünnepek közeledtével vétek lenne kihagyni a dekorálásból. Érdemes akár a legtöbb díszt is a kandalló köré elhelyezni, hiszen elbírja, fizikailag és esztétikai értelemben is. Ha azonban nincs kandallód, még van időd dobozokból elkészíteni a valósághű mását, amit majd kedvedre dekorálhatsz.
A fürdőszoba 6 aranyszabálya
2023.11.16. #dekor #lakberendezés
A fürdőszoba 6 aranyszabálya
Az otthoni fürdőszoba az egyetlen hely, ahova mindenki elvonulhat. Ezért nagyon nem mindegy, milyen állapotban van. Függetlenül a helyiség méretétől vagy stílusától, van néhány tervezési szabály, amit érdemes megfogadni a kényelmes és ízléses fürdőért.
Ne falazz tovább! Inkább táblás falburkolatokat ajánlunk
2023.11.13. #építőanyag #dekor #tippektrükkök
Ne falazz tovább! Inkább táblás falburkolatokat ajánlunk
Szeretnéd egy kicsit megújítani az otthonodat, de a tapétázást túl nagy feladatnak tartod, a festést pedig nem elég tartósnak? Van élet a retró lambérián túl is, sőt ma már nemcsak beltéren, hanem kültéren is változatos és izgalmas felületeket hozhatsz létre. Igen, te, mivel a paneleket saját magad is felrakhatod. Mutatjuk.
Télen is kiülhetsz az erkélyre, csak vegyél sapkát, sálat - és egyéb hasznos ötletek
2023.11.12. #eladóház #családiház #dekor
Télen is kiülhetsz az erkélyre, csak vegyél sapkát, sálat - és egyéb hasznos ötletek
Ha teraszos otthonod van, nyáron természetesnek veszed, hogy eggyel kijjebb költözöl és birtokba veszed a teraszt meg az erkélyt. De miért ne ücsöröghetnél az erkélyen mondjuk olyan időben is, amikor hideg van? Ha tiszta az ég, a csillagokban gyönyörködhetsz, borús idő esetén pedig maradnak a fényfüzérek és lámpások. Csak ne felejtsd el: sál sapka, kesztyű!
Hogyan tárolj a konyhában, hogy mindennek legyen helye?
2023.11.11. #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tárolj a konyhában, hogy mindennek legyen helye?
Időd jelentős részét a konyhában töltöd, hiszen itt készíted el az ételeket, de sokszor itt kap helyet az étkező is. A jól kialakított konyhában minden szinte egy karnyújtásnyira van, és könnyen rendben tartható. Utóbbi azért is fontos, mert itt egy mosogatóban hagyott tányér látványa is rumlis hatást kelt. Márpedig ahhoz, hogy jól érezd magad, a környezetedet is érdemes rendszerezned. Ebben a cikkben a konyhai tárolásra adunk néhány tippet, és mutatunk pár ötletes konyhát az OTP Otthon ingatlanjai közül inspirálódás gyanánt.
Erre figyelj, ha lakáshirdetéshez fotózol! 5 tanács a jó képekért
2023.11.11. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés #dekor
Erre figyelj, ha lakáshirdetéshez fotózol! 5 tanács a jó képekért
Könnyű elrontani egy hirdetést. Most azt járjuk körül, hogy mire érdemes figyelni a hirdetési fotók készítésénél.
7 szokás, amelyekkel egész évben rendben tarthatod a lakást
2023.11.06. #ingatlanhirdetés #lakberendezés #dekor
7 szokás, amelyekkel egész évben rendben tarthatod a lakást
Egy próbát mindenképpen megérnek a következő tippek, ha állandóan azon bosszankodsz, milyen kupi van otthon.