2023.03.08.

Csajosabbnál csajosabb lakások

Csajosabbnál csajosabb lakások
Március 8-a, nemzetközi nőnap alkalmából összegyűjtöttük azokat az ötleteket, amivel igazán nőiessé lehet varázsolni egy otthont. Sőt, be is mutatjuk, hogy az otpotthon.hu kínálatában szereplő ingatlanokban hogyan érvényesítették ezeket a hirdetők.

hirdetés


Nem feltétlenül rózsaszín a csajos

Ha valamilyen kiegészítő, sportszer, vagy akár szoba berendezésével kapcsolatban felmerül, hogy csajosat szeretnénk, sokak letudják azzal, hogy akkor rózsaszín vagy lila, esetleg bézs vagy púderszín jöhet szóba. Ahogy a női lélek is egy komplex rendszer, úgy nem lehet csak a rózsaszín és annak árnyalatival letudni.

Ennek a budapesti téglalakásnak az étkezőjében például tökéletesen harmonizál az élénk pink és sárga szőnyeg a zöld huzattal bevont székekkel. A sötétbarna asztal és vitrin, valamint a fehér falak kontrasztot emelve megőrzik a helyiség komolyságát. Az életigenlést, vidámságot tükröző színes kiegészítők az egész lakásban jelen vannak. Puha szőnyegek, függönyök és díszpárnák formájában, a konyhai fali csempén, a közlekedő folyosó falán. elado-teglalakas-budapest-viii-kerulet-palotanegyed-87513235-k6.jpg

A fém 50 árnyalata

Alapvetően a fémes tárgyak hidegséget közvetítenek, de sokat számít, hogy milyen fémről van szó, illetve milyen közegben szeretnéd elhelyezni. A lakberendezésben hosszú évek óta használják előszeretettel a nőies, elegáns enteriőrök kialakításánál. Elsősorban az arany, bronz vagy a rosegold árnyalatokat részesítik előnyben.

Ebben a II. kerületi otthonban az uralkodó finom pasztellszínek mellett az arany, kerekded formájú kiegészítők a kényeztető luxus érzését testesítik meg. A fehér, a bézs és a világosbarna egyhangúságát nem túl tolakodóan egy-egy kék kiegészítő töri meg. A tulajdonos figyelt az egységességre, ezáltal tökéletes harmóniát teremtett a 3 szobás lakásban.
elado-teglalakas-budapest-ii-kerulet-orszagut-90312410-k1.webp

A kiegészítők hatalma

Szokták mondani, hogy a lényeg a részletekben rejlik. Ez az állítás a lakberendezésben is megállja a helyét. Az üres felületeket, sarkokat érdemes valamilyen személyes vagy szezonális aprósággal feldobni. Ezek töltik meg élettel az élettelen felületeket. Kerülhet festmény a falra, családi fotók, egy örökölt váza szép csokorral. A lényeg, hogy megmutasson valamit belőled, de közben illeszkedjen a szoba többi eleméhez.

Az alábbi mosonmagyaróvári otthon amerikai konyhás nappalijában az étkező asztalon nem abrosz van, hanem modern tányéralátétek. Az egyik végében gömbölyű váza virággal, előtte pedig gyertyák sorakoznak. Ezekkel az apróságokkal egy hétköznapi vacsorából is meghitt eseményt lehet varázsolni. Az állólámpa meleg fénye és a karnisra aggatott füzér kiváló hangulatvilágítást ad az esti beszélgetéshez, tévézéshez. A nappaliban több helyen is őrködő manók a téli ünnepkör nagyszerű szereplői, amelyek visszaidézik a gyermekkori csodálatos karácsonyokat.
elado-teglalakas-mosonmagyarovar-89310814-k6.jpg

Inspirálódj a többi nőies otthont kínálatából az otpotthon.hu-n

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra