2023.11.18.Szerző: S. E. #luxusingatlan #lakberendezés

David Beckham konyhája megelőzi a 2024-es trendet

David Beckham konyhája megelőzi a 2024-es trendet

Egy otthonban a rozsdamentes acél stabilitást és megelégedést okoz, továbbá biztosan a jövőbe vezet minket.


A Netflixen futó Beckham című dokumentum-sorozatból kiderül, milyen fontos szerepet tölt be az exfocistánál a főzés. A londoni villában ő felel az ételekért, bár legnagyobb fia, Brooklyn is profin mozog a konyhában. David azt is elmeséli a sorozatban, hogy megszállottan ügyel otthonuk tisztaságára és rendjére, és ezt az egész családtól megköveteli – kisebb, nagyobb sikerrel.

A Beckham család konyháját érdemes szemügyre venni – és nem csak a pedáns rend miatt –, mivel egy fontos részlet már most megelőzi a 2024-re jósolt konyhatrend főszereplőjét. Ez pedig a rozsdamentes acél! De mindenhol.

Sci-fiből a valóságba

Beckhamék konyhája az anyagok gyönyörű keveréke, de különösen érdekes a rozsdamentes acélból készült konyhai hátfal. A rozsdamentes acél nem mindig volt a lakberendezők kedvenc anyaga, kicsit úgy tekintettek rá, mint futurisztikus anyagra egy sci-fi filmből, arról nem is beszélve, hogy inkább a nagyipari konyhákban alkalmazták. Azoknál az embereknél pedig, akik egy kicsit is luxusban gondolkodtak, egészen biztosan tiltólistán szerepelt a nyers és cseppet sem finom acél.

dd032ec65bd97e8b75361216a77a79c2.jpg

Egy mind felett!

A modern belsőépítészek azonban új esélyt adtak ennek az anyagnak, ami nemcsak önmagában mutat jól, de a körülötte lévő anyagokat is érdekesebbé és frissebbé teszi. David és Victoria konyhája pedig remek példa arra, hogy ez hogyan működhet tökéletesen.

Meleg anyagokkal kombinálva a rozsdamentes acél modern és lenyűgöző látványt nyújt. A belsőépítészek egyértelműen azt mondják, hogy egyre többen szeretnének rozsdamentes acélt látni a konyhájukban, amit régi elemekkel is gyönyörűen lehet párosítani.

A Beckham család konyhájában a klasszikus, shaker stílusú szekrényajtók és a sötét kőből készült munkalapok a standardnál kissé sötétebb tónusú rozsdamentes acéllal vannak kombinálva. Ezt egészítik ki a rusztikus fából készült polcok és a konyhasziget, amelyek még melegebbé teszik a teret, szépen kiemelve a színvilágot. A fenti polcokba integrált, süllyesztett konyhai LED-világításnak köszönhetően azonnal kitűnik a rozsdamentes acél a térből, akárcsak egy színpadi darab főszereplője.

Tisztítsd meg, David!

Az angol híresség nem tagadja, hogy kényszeresen takarítja a konyhát, talán ezért is választotta a rozsdamentes acélt. Nagyon könnyű tisztán tartani, mivel nem porózus felület – azaz nem köti meg a nedvességet –, kitűnően ellenáll a foltoknak (még az olajnak is), és megakadályozza, hogy a baktériumok elszaporodjanak rajta. Azt azonban jó tudni a rozsdamentes acélról, hogy könnyen karcolódik, de a munkalapok mögött erre viszonylag kevés esély van.

Borítókép: Shutterstock, középső kép: Pinterest


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 150 474 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Csillagok és porzsákok háborúja - felvonul a porszívó arzenál
2023.11.26. #eladóház #luxusingatlan
Csillagok és porzsákok háborúja - felvonul a porszívó arzenál
Porszívózással gyorsan lehet a szőnyeget és a többi padlóburkolatot tisztán tartani, viszont maga a készülék elővétele macerás lehet. Mármint a hagyományos készülékeké, mert az újabb fejlesztések esetében elsődleges szempont volt a komfort megtartása. Így például választhatsz központi porszívót vagy önjáró robotporszívót is akár. Olvasd el cikkünket, hogy megtudd, neked melyik lenne leginkább a hasznodra!
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
2023.11.19. #luxusingatlan #budapest #újépítésű
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.
Beékelődtek a Duna és Mercedes-szalon közé, most aranyba öltöztek
2023.11.14. #luxusingatlan #budapest
Beékelődtek a Duna és Mercedes-szalon közé, most aranyba öltöztek
Újlipótváros határán, a volt K&H Bank székházának lebontása után épült fel a Duna Pearl nevű, egy szállodával egybeépült lakópark. A beruházó közleménye szerint arany fokozatú minősítést szereztek a nemzetközi iparági sztenderdnek számító LEED energetikai tanúsítvány rendszerében.
Mi fogadja az érdeklődőket a Nobel-díjas Karikó Katalin szülővárosában?
2023.11.12. #eladóház #luxusingatlan
Mi fogadja az érdeklődőket a Nobel-díjas Karikó Katalin szülővárosában?
Karikó Katalin az első Nobel-díjas magyar nő. Bár a neves kutató Szolnokon született, családja Kisújszálláshoz köti, ahol az általános iskolai és gimnáziumi tanulmányait folytatta. Ez a közeg és gyermekkor adták számára az első motivációt. Megnéztük, hogy milyen lehetőségek akadnak a városban.
Hogyan tárolj a konyhában, hogy mindennek legyen helye?
2023.11.11. #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tárolj a konyhában, hogy mindennek legyen helye?
Időd jelentős részét a konyhában töltöd, hiszen itt készíted el az ételeket, de sokszor itt kap helyet az étkező is. A jól kialakított konyhában minden szinte egy karnyújtásnyira van, és könnyen rendben tartható. Utóbbi azért is fontos, mert itt egy mosogatóban hagyott tányér látványa is rumlis hatást kelt. Márpedig ahhoz, hogy jól érezd magad, a környezetedet is érdemes rendszerezned. Ebben a cikkben a konyhai tárolásra adunk néhány tippet, és mutatunk pár ötletes konyhát az OTP Otthon ingatlanjai közül inspirálódás gyanánt.
A felújított malomépülettől a szabadbattyányi Wünscher-kúriáig
2023.11.08. #eladóház #luxusingatlan
A felújított malomépülettől a szabadbattyányi Wünscher-kúriáig
Ha ingatlant vásárolnál, sokszor egyszerű a megoldás. De milyen lehet az élet egy felújított malomépületben? Heti ingatlanválogatásunkból ezt is megtudhatod, ahogy megnézheted a Wünscher-kúriát, és hogy milyen, ha van egy saját halastavad. Kastélyok, kúriák, riadó! Minden eladó!
Ezeken a lakásnyi teraszokon kiélvezhetők az utolsó őszi napok
2023.11.08. #luxusingatlan #budapest
Ezeken a lakásnyi teraszokon kiélvezhetők az utolsó őszi napok
Nagyjából egy-két hetünk van még arra, hogy kiélvezzük a terasz nyújtotta lehetőségeket. Kicsit már máshogy alakulnak a dolgok, mint nyáron, hiszen kellenek például pokrócok, forralt italok is, de a hangulat most is kellemes. Hogy elképzeld, mutatunk néhány remek teraszos/erkélyes ingatlant.
Átok vagy áldás hírességként ingatlant eladni? - ezt Sebestyén Balázs és Vajna Tímea tudja
2023.11.06. #eladóház #luxusingatlan #családiház
Átok vagy áldás hírességként ingatlant eladni? - ezt Sebestyén Balázs és Vajna Tímea tudja
Az ismertség különböző előnyökkel járhat, akár egy lakáseladásnál is. Ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy érdemleges haszon nincs belőle, mindössze egy újabb téma, ami pár napig lázba hozza az embereket. Megnéztük, hogy könnyebb-e celebként ingatlant eladni a mostani piacon.
Ódon épület modern eleganciába burkolva - jöhet?
2023.10.20. #eladóház #luxusingatlan #budapest
Ódon épület modern eleganciába burkolva - jöhet?
Budapest XXII. kerülete ma is őrzi kertvárosisas jellegét. A városrész girbe-gurba utcáiról, kiváltképp a domboldal tetejéről rálátni a 6-os főút mellett hömpölygő Dunára. A modern új építésű lakóparkok mellett pedig szép számban bújnak olyan múlt században épült történelmi villák, mint amilyenre most az otpotthon.hu ingatlankínálatában bukkantunk.