2022.08.30.

Elindult az OTP Otthon! Mire számíts ingatlaniroda hirdetőként?

Elindult az OTP Otthon! Mire számíts ingatlaniroda hirdetőként?
Használd saját weblapodként OTP Otthon aloldalad és kezeld referenseid profilját a jól bevált módon.

Mire használhatom az új aloldalam?

Minden irodának létrehoztunk egy saját aloldalt, ahol listázható az iroda összes hirdetése. Az aloldal szabadon felhasználható, akár egy saját weboldal, így az irodád teljes ingatlankínálata egyszerűen megosztható a közösségi média felületeken. Az aloldalhoz tartozó link a Profilbeállítások menüpontban érhető el.

Irodai felhasználói profil

Hogyan tudok referenst meghívni, hogy csatlakozzon az irodához?
Küldj meghívót a referens e-mail címére a Referens meghívása gombra kattintva. Nyomon követheted a meghívó státuszát, hiszen a kiküldést követően megjelenik a Referensek menüpontban a Referensi listában.  A meghívó elfogadásához a referensnek szüksége lesz egy magánszemély fiók létrehozására. Amint a referens sikeresen létrehozta a magánszemély fiókját és elfogadta a meghívód, Aktív státusszal jelenik meg a listában.

Referens meghívása

Hogyan kezelhetem a referenseim profiljait?
A referensek kezelése a Referensek menüpontban érhető el. Amennyiben több referenssel dolgozik az irodád, egyszerűen kezelheted ezeket a referensi profilokat.

Referensi profilok kezelése

 

Milyen beállításokat érek el a referensi profilokkal kapcsolatban?
Az irodához tartozó referenseket listázhatod, krediteket oszthatsz ki nekik vagy vehetsz el tőlük, illetve hirdetést is tölthetsz fel a referensek nevében.

Referensi profilok beállítása

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra