2022.08.30.

Elindult az OTP Otthon! Mire számíts referens hirdetőként?

Elindult az OTP Otthon! Mire számíts referens hirdetőként?
Az egyszerűbb és átláthatóbb működés érdekében mindössze egy e-mail címmel kezelheted profiljaidat. Az újítással kapcsolatban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Hogyan lehet referensi profilom?

Referensi profil létrehozásához első lépésként regisztrálj az oldalon magánszemélyként. Ezt követően kérd meg az irodádat, hogy küldjön Neked egy meghívót a Referensek menüpontban található a Referens meghívása linkre kattintva. A meghívót el kell fogadnod, ezt követően megjelenik a referensi profil az iroda nevével a felhasználói fiókod fejlécében található legördülő menüjében. Akár több referensi profillal is rendelkezhetsz.

Referensi profil létrehozása

Hogyan tudok egyik profilomból átváltani a másikba?
A felhasználói fiókodba való bejelentkezést követően a fejlécben található legördülő menüből tudod kiválasztani a magánszemély és referens profilodat.

Felhasználói profilváltás

Honnan tudom, hogy melyik profilba vagyok belépve?
A referensi profil esetében a fejlécben az iroda nevét láthatod, magánszemélyként pedig a saját neved. A referensi profilodban csak a referensként feladott hirdetéseid és az ezekkel kapcsolatos üzeneteket láthatod, ugyanez igaz a magánszemély profil esetében is.

Profilváltás

Hogyan változik az üzenetküldés az oldalon?

Regisztrált felhasználóként lehetőséged nyílik az OTP Otthon üzenetküldő rendszerén belül kommunikálni a hirdetőkkel vagy a hirdetéseid iránt érdeklődő keresőkkel. Elérhetőség megadása nélkül, biztonságosan vehetitek fel egymással a kapcsolatot. A válaszokról pedig minden esetben értesítést is küldünk e-mailben.

Üzenetküldő rendszer

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra