2023.09.18.Szerző: Cs. Z. #ingatlaneladás #családiház #csok

Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Csongrád-Csanád vármegyében

Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Csongrád-Csanád vármegyében

2024-től nő a falusi CSOK-ra felvehető összeg, és azon települések listája is módosul, ahol igényelhető. Mennyiben vonatkozik az új helyzet Csongrád-Csanád vármegyére?


A települési lista alapján 42 olyan község van Csongrádban, ahol 2024 után is igénybe lehet venni a falusi CSOK-ot. A lista alapján így is akad bőven olyan, ami kiemeltként szerepel az OTP Otthon kínálatában, ezek közül válogattunk most.

2+1 félszobás ház Zákányszéken

Ha mindig is gazdálkodni szerettél volna, ezt a hatalmas, mindenféle tevékenységre alkalmas játszóteret éppen neked árulják: körbekerített, 5574 négyzetméteres telken áll ez a 110 négyzetméter alapterületű, 2+1 félszobás családi ház, amelyet 1963-ban építettek, de nemrégen újították fel. Ezek során a nyílászárókat, a villanyvezetékeket is kicserélték, a fűtése cserépkályhával megoldott.

Az udvarban gyümölcsfák, az ingatlan előtt telepített erdő is hozzájárulhat a mindennapi nyugalmadhoz. A közel háromezer főt számláló község a Dél-Alföldön, Budapesttől 150, Szegedtől 20 kilométerre, nyugatra fekszik.

zakanyszek.jpg

70 négyzetméteres családi ház Székkutason

A község csendes részén található ez a 978 négyzetméteres telken elhelyezkedő 70 négyzetméter alapterületű családi házat, amelyben 1+2 félszobát alakítottak ki. A házhoz egy körülbelül 50 négyzetméteres, téglából épült melléképület, valamint egy nagy garázs is tartozik, de egy fedett kocsibeállóval újabb gépjárműnek van hely. A kert szépen gondozott, gyümölcsfák és szőlő van telepítve, fúrt kút gondoskodik a vízellátásról. A ház masszív, de némi felújításra szorul, a telek összközműves. A községben bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő és patika is található. A buszmegálló öt percnyi sétára van, autóval Hódmezővásárhelyt 20, Orosházát 10 perc alatt eléred.

szekkutas.jpg

Családi ház Nagymágocson

Kiváló választás lehet számodra, a falusi CSOK-ot igénybevételével ez az ingatlan, ha nem szeretnél nagyvárosban élni, de mégis szeretnél közel lenni hozzá. Az 1033 négyzetméteres telken található 90 négyzetméter alapterületű, három szobás családi ház 1970-ben épült, jól karbantartott, akár azonnal költözhető, kifejezetten alkalmas fiatal családoknak, vagy ha éppen a gyermektervezés előtt állsz. A ház két bejárattal is rendelkezik.

A fűtést gázkazánnal, radiátoros hőleadókkal biztosítják, de a meglévő kémények kandalló beépítésére is lehetőséget adnak. Az udvarban két autó beállására van elegendő hely, további kettő pedig a garázsban fér el, A házhoz fűthető nyári konyha is tartozik. Orosháza, Szentes és Hódmezővásárhely is elérhető közelségben található.

nagymagocs.jpg

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan hirdess jól ingatlant?
2023.09.30. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Hogyan hirdess jól ingatlant?
Ha gyorsan és megfelelő áron szeretnénk ingatlant eladni, akkor egy jól megírt hirdetés és hozzá az ingatlant reálisan bemutató képek nagyon fontosak. Mai cikkünkben hoztunk pár tippet, hogy mivel tehető érdekessé és informatívvá a szöveg és mi kell ahhoz, hogy a képek felkeltsék az érdeklődők figyelmét.
Jézus szíve, a Mátra közepe és egyéb nyalánkságok, amit a CSOK újra divatba hozhat
2023.09.27. #eladóház #csok
Jézus szíve, a Mátra közepe és egyéb nyalánkságok, amit a CSOK újra divatba hozhat
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Ebben a részben Heves vármegye ingatlanpiacát nézzük át ebből a szempontból.
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
2023.09.25. #családiház #ingatlaneladás
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
Miért éppen Szolnok? - kérdezheti az egyszeri sorozatrajongó, amikor Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére mutatunk a térképen. A válasz egyszerű: közel van a fővároshoz, élhető nagyságú település, ideális közlekedési és szolgáltatói infrastruktúrával. És ha ennyi még nem elég, a Tisza-parti sétány az év minden szakaszában elvarázsolja az ottaniakat.
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
2023.09.24. #eladóház #családiház
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
A legtöbb tevékenységet élvezetesebb a szabad ég alatt csinálni, mint bent, a házban. Kellemesebb a reggelizés, jobban bele lehet merülni az alkotásba, olvasásba. A kert visszaad valamit a szabadságból, frissen tart fizikailag és mentálisan.
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2023.09.23. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #csok
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Hajdú-Bihar vármegyében 59 olyan település található, amelyek a felzárkóztatás érdekében rajta vannak a 2024-es falusi CSOK-listán. Nézzük, milyen az ottani ingatlankínálat!
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2023.09.20. #ingatlaneladás #családiház #csok
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Most az ország legdinamikusabban fejlődő térségét vizsgálunk meg, ahova nyugatra jár az ország.
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
2023.09.19. #eladóház #ingatlaneladás #családiház
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
Magyarországon összesen 3155 település van, ebből 348 város. Ami közös bennünk, hogy szinte nincs olyan közöttük, amelyben ne lenne utca vagy tér Kossuthról, vagy a Petőfiről elnevezve. Most azt is megtudhatod, melyik van hozzád a legközelebb.
4+1 őszi kerti munka, hogy tavasszal a te kerted legyen zöldebb
2023.09.17. #eladóház #családiház #kertészet
4+1 őszi kerti munka, hogy tavasszal a te kerted legyen zöldebb
Az őszbe fordulás a kerttulajdonosoknak egyet jelent a következő idény előkészítésével. Most van az ideje a gyep, a gyümölcsfák utolsó gondozásának, felkészítheted a növényeidet a téllel szemben, menedéket adhatsz a telek hasznos látogatóinak. Cikkünkből megtudhatod, mit érdemes tenni, ha tavasszal gyönyörű, egészséges kertet szeretnél.
Slambuccal és nemzetközileg elismert felsőoktatással hívogat Debrecen
2023.09.17. #eladóház #eladólakás #lakópark #ingatlantörténelem #családiház
Slambuccal és nemzetközileg elismert felsőoktatással hívogat Debrecen
Irodalmi nagyjaink közül sokan voltak a debreceni református kollégium diákjai; ez és a Virágkarnevál valószínűleg egybeforrt Debrecen nevével. Hajdú-Bihar vármegyeszékhelye mindemellett igyekszik megújulni is. A cívisváros az utóbbi években új lendületet kapott, ami kétségtelenül előnyére vált. Nézzük, milyen területeken fejlődött a város!