2023.09.16.Szerző: Cs. Z. #ingatlaneladás #családiház #csok

A vármegye, ahol okos lokációval megnyerheted a CSOK-jackpotot

A vármegye, ahol okos lokációval megnyerheted a CSOK-jackpotot

Tóparti nyugalomra, fejlődő nagyvárosra, vagy éppen a Balaton közelségére vágysz? 2024-től nő a falusi CSOK által igényelhető támogatási összeg, és a települések listája is bővül, ahol igényelhető. Megnéztük, Fejér vármegyében mik a lehetőségek.


Fejér vármegyében 62 olyan falu, kis település van, ahol 2024-ben igénybe lehet venni majd a falusi CSOK-ot. Az OTP Otthon kínálatában is számos olyan kiemelt ingatlanhirdetés szerepel, amely akár leendő otthonoddá válhat. Természetesen ebben a kínálatban akad bőven Velencei-tavi-parti és székesfehérvári, de ezen települések 2024-től nem szerepelnek a CSOK-listán, viszont okos választással karnyújtásra kerülsz tőlük, ez a win-win.

Öt szobás ház Iváncsán

1985-ben épült ez a 140 négyzetméteres családi ház, amelyben öt szobát alakítottak ki, mellette két fürdőszoba, WC, konyha, kamra és kazántér szerepel külön helyiségként a földszintes házban. A tetőtérben pedig akár egy újabb szoba kialakítására is van lehetőség.

A telek 1600 négyzetméteres, összközműves, és van rajta még egy 2,3 méter belmagasságú melléképület is és két autó fogadására alkalmas garázs is.

A Duna-menti település a vármegye középső részén fekszik, Budapesttől 51, Százhalombattától 23 kilométerre, a Velencei-tó 20 kilométerre van.

Ivancsa.jpg

Hatalmas, négy szobás ház Sárosdon

Az 1122 négyzetméteres telken elhelyezkedő négyszobás, 133 négyzetméteres házat 1983-ban építették, 2017-ben pedig részleges felújításon esett át. A földszinten konyha, étkező, nappali és egy hálószoba, valamint előtér és fürdőszoba+WC található, az emeleten két hálószoba és egy fürdőszoba lett kialakítva, a ház alatt pedig garázs és pince található.

Az ingatlan része még egy 13 négyzetméteres nyári konyha is. Az udvar gondozott, térkövezett. Redőnnyel ellátott műanyag nyílászárókat és szúnyoghálókat is felszereltek. Sárosd is a vármegye közepén helyezkedik el, gyakorlatilag egyforma távolságra Székesfehérvártól és Dunaújvárostól is, az úgynevezett Közép-Mezőföldön.

sarosd.jpg

Felújításra szoruló családi ház Seregélyesen

A Zichy-Hadik Kastélyról is jól ismert település Székesfehérvár és a Velencei-tó között fekszik. A Zichy-család egykori birtokán több mint négyezren élnek. A központhoz közel található ez a két szobás családi ház, amely 1131 négyzetméteres telken épült. A 90 négyzetméteres házban két 25 négyzetméteres, egymásba nyíló szoba található, de ha felújítod, már a te fantáziád a döntő.

A lakáshoz tartozik még egy nagy konyha, egy étkező és egy kamra is. A telken belül minden közmű megtalálható. Szobák fűtése kályhával megoldott.

seregelyes.jpg

Négy szobás ház Beloianniszon

Az egykori „görög faluban”, Beloianniszban található házat 2005-ben építették, de azóta felújították, pár éve pedig a fűtési rendszert is modernizálták, így most kombi-cirkó gázkazán adja a meleg vizet és a fűtést is. Az átépítés során hőszigetelést, valamint új cserépfedésű tetőt kapott az ingatlan

A telek 915 négyzetméteres, a ház 96 négyzetméteres, négy szobás, amik úgy lettek kialakítva, hogy a család minden tagjának saját és külön élettere legyen. Az óvodában és az iskolában magyar-görög nyelvű oktatás zajlik, és van saját orvosi rendelő és posta is. Budapest 45 kilométerre van, a vasútállomást pedig 10 perc sétával eléred.

beloiannisz.jpg

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan hirdess jól ingatlant?
2023.09.30. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Hogyan hirdess jól ingatlant?
Ha gyorsan és megfelelő áron szeretnénk ingatlant eladni, akkor egy jól megírt hirdetés és hozzá az ingatlant reálisan bemutató képek nagyon fontosak. Mai cikkünkben hoztunk pár tippet, hogy mivel tehető érdekessé és informatívvá a szöveg és mi kell ahhoz, hogy a képek felkeltsék az érdeklődők figyelmét.
Jézus szíve, a Mátra közepe és egyéb nyalánkságok, amit a CSOK újra divatba hozhat
2023.09.27. #eladóház #csok
Jézus szíve, a Mátra közepe és egyéb nyalánkságok, amit a CSOK újra divatba hozhat
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Ebben a részben Heves vármegye ingatlanpiacát nézzük át ebből a szempontból.
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
2023.09.25. #családiház #ingatlaneladás
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
Miért éppen Szolnok? - kérdezheti az egyszeri sorozatrajongó, amikor Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére mutatunk a térképen. A válasz egyszerű: közel van a fővároshoz, élhető nagyságú település, ideális közlekedési és szolgáltatói infrastruktúrával. És ha ennyi még nem elég, a Tisza-parti sétány az év minden szakaszában elvarázsolja az ottaniakat.
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
2023.09.24. #eladóház #családiház
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
A legtöbb tevékenységet élvezetesebb a szabad ég alatt csinálni, mint bent, a házban. Kellemesebb a reggelizés, jobban bele lehet merülni az alkotásba, olvasásba. A kert visszaad valamit a szabadságból, frissen tart fizikailag és mentálisan.
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2023.09.23. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #csok
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Hajdú-Bihar vármegyében 59 olyan település található, amelyek a felzárkóztatás érdekében rajta vannak a 2024-es falusi CSOK-listán. Nézzük, milyen az ottani ingatlankínálat!
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2023.09.20. #ingatlaneladás #családiház #csok
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Most az ország legdinamikusabban fejlődő térségét vizsgálunk meg, ahova nyugatra jár az ország.
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
2023.09.19. #eladóház #ingatlaneladás #családiház
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
Magyarországon összesen 3155 település van, ebből 348 város. Ami közös bennünk, hogy szinte nincs olyan közöttük, amelyben ne lenne utca vagy tér Kossuthról, vagy a Petőfiről elnevezve. Most azt is megtudhatod, melyik van hozzád a legközelebb.
Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Csongrád-Csanád vármegyében
2023.09.18. #ingatlaneladás #családiház #csok
Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Csongrád-Csanád vármegyében
2024-től nő a falusi CSOK-ra felvehető összeg, és azon települések listája is módosul, ahol igényelhető. Mennyiben vonatkozik az új helyzet Csongrád-Csanád vármegyére?
4+1 őszi kerti munka, hogy tavasszal a te kerted legyen zöldebb
2023.09.17. #eladóház #családiház #kertészet
4+1 őszi kerti munka, hogy tavasszal a te kerted legyen zöldebb
Az őszbe fordulás a kerttulajdonosoknak egyet jelent a következő idény előkészítésével. Most van az ideje a gyep, a gyümölcsfák utolsó gondozásának, felkészítheted a növényeidet a téllel szemben, menedéket adhatsz a telek hasznos látogatóinak. Cikkünkből megtudhatod, mit érdemes tenni, ha tavasszal gyönyörű, egészséges kertet szeretnél.