2021.09.24.

Faházat otthonnak?

Faházat otthonnak?
Te is elképzelted már, hogy milyen lehet kiszakadni a betondzsungelből és a mindennapokat egy hangulatos faházban tölteni akár a természet lágy ölén? Hogyha te is eljátszottál már ezzel a gondolattal, az alábbi cikkünket imádni fogod! Azok akik ilyen típusú ingatlanban élnek tudják, hogy a fa ellenálló, különleges emellett elképesztően hangulatos és nyugalmat árasztó.

hirdetés


A fa egy természetes alapanyag így a belőle készült házak környezetkímélőek, egészséges légkört biztosítanak, természetközeliek és nem utolsó sorban gyorsan megépíthetők. Ebből következik, hogy egyre többen teszik le a voksukat a fából készült ingatlanok mellett. A fa házak közé a gerendaházakat, rönkházakat és a lombházakat soroljuk. Ezek az ingatlanok képesek teljesen új megvilágításba helyezni a mindennapokat. A legtöbbjük modern technológiával készül így sokáig képesek megőrizni a fa legjobb tulajdonságait.

Kiválasztottunk néhány gyönyörű faházat, amelyek biztosan elnyerik a tetszésed:

Egyedi faház

Zalaegerszegen egyik csendes részén kínálják eladásra ezt az egyedi faházat. Az ingatlan egy 1121m2 nagyságú telken helyezkedik el, kerttel, gyümölcsfákkal, gyönyörű panorámával. Ennek a romantikus dizájnnal kialakított háznak a belső része luc míg a külső vörösfenyőből lett megépítve.

Különleges ingatlan Ráckeresztúr központjában

Ráckeresztúr központjában, mégis nyugodt és csendes környezetben fekszik ez a különleges ingatlan. A ház 1970-ben épült majd 2014-ben bővítés céljából kapott még egy szintet. Az ingatlanhoz tartozik egy pince, fedett terasz, kemence és egy garázs is. Az épület a tégla és sötétbarna fa burkolatával egy gerendaház hangulatát kelti, ez a faház hangulat folytatódik a házban belül is, valamint gyönyörű fagerendás mennyezete teszi impozánssá a helyiséget!

Álomházikó Székesfehérváron

Székesfehérvár vonzáskörzetében, Sárkeresztesen, közel a Parkerdőhöz található ez az eladó 140m2-es álomházikó. A családi ház, egy 618 m2 alapterületű, parkosított telken helyezkedik el, a kertben medence, kerti konyha és fedett autóbeálló is kialakításra került, de a hintaágyas pihenősarok, kiválóan alkalmas relaxációra is a fák árnyékában. Emellett a ház mögötti kis udvaron kerti kemence, műhely és egy 49m2-es kazánház található. A gyönyörű táj és a jó levegő mellett, a közbiztonság is kiváló.

Gerendaház Kismaroson

Kismaroson, hegyvidéki,erdei környezetben, 1800 nm-es telekre épült ez a hagyományos technikákkal, vörösfenyőből készült gerendaház. A lakóterülete 2 szinten összesen 200 nm, ezen kívül egy 40 nm-es pince is használható.

Faház Szentgyörgyvölgyben

Zala megyében a határ mentén, Szentgyörgyvölgy központi részén fekszik ez a fából készült családi ház. A telek mérete 3000 m2, bekerített terület, gazdagon beültetve szebbnél szebb fával illetve sövénnyel. A ház 10 éve épült, azonban teljesen újszerű állapotban van.

Faház Veresegyházán

Veresegyház Ivacsok részén eladásra kínálnak egy 538 nm-es telken található családi házat. Az ingatlan 2010-ben került megépítésre, szerkezetét tekintve téliesített faház. Az udvar szépen rendben tartott, füvesített, még épített medencét is megtalálhatunk. Az ingatlan gyönyörű környezetben helyezkedik el az Ivacsi-tó közelében. Madárcsicsergés, csendes, kedves utcák, nyugalom, jó levegő jellemzi a környéket.

Neked melyik tetszett a leginkább?

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra