2023.02.23.

Február legjobb ingatlanfogásai az otpotthon.hu-n

Február legjobb ingatlanfogásai az otpotthon.hu-n
Épp új otthonod keresed, esetleg kíváncsi vagy, milyen jó ár-érték arányú lakásokat és házakat hirdettek meg a hetekben? Neked ajánljuk havonta megújuló rovatunkat, amelyben olyan ingatlanokat mutatunk be, amik számodra is érdekesek lehetnek.

hirdetés


20 millió Ft alatt

Igen, még mindig van eladó lakás 20 millió forint alatt! Ráadásul mindkét most következő ajánlat több, mint egy szimpla garzon.

Miskolcon például 1+1 szobás panellakás vásárolható a belvárostól pár percnyire ekkora értékhatár alatt. A negyedik emeleti lakást két éve teljeskörűen felújították: modern külső nyílászárókat kapott, a teljes közműhálózat megújult. A belső elrendezésen is módosított a jelenlegi tulajdonos, hogy egy világos és modern otthont alakítson ki. Nagyszerű helykihasználásra adnak lehetőséget a beépített műszaki berendezések és szekrénysorok. Nagyobb felújítás nélkül költözhetsz be ebbe az ingatlanba, és a rezsiköltség is átlagosnak mondható.

elado-panellakas-miskolc-gyori-kapu-89366186-k6.webp

Egy másik nagyszerű vételi lehetőségre bukkantunk Békés városában. Ez egy tégla társasház negyedik (legfelső) szintjén fekszik. Itt egy éve történt meg a lakás felújítása, aminek során szigetelték a plafont és az oldalfalakat. Új külső nyílászárókat építettek be, illetve ennek kiegészítéseként szúnyoghálóval és redőnnyel is felszerelték az ablakokat. A két szobát az igényeid és elképzeléseid szerint alakíthatod: családoknak az egyik szoba használható gyerekszobaként, aminek a berendezéséhez korábbi bejegyzésünkben adtunk ötleteket. Ebben az esetben a másik szoba elrendezése vagy több funkciót kell, hogy ellásson, vagy meghagyjátok szülői hálónak. Az egyik szobából nyílik egy kis erkély, ahová a nyári estéken kiülhettek egy pohár borral gyönyörködni a városban.

elado-teglalakas-bekes-belvaros-86227944-k6.webp

Kertes ház 25 millió alatt

Egy sorház részét kínálják megvételre Nagykőrösön. Ha mindig is szerettél volna családi házba költözni, de a kert megművelése vagy a környezet épületei elriasztottak, akkor ez az ajánlat neked szól. Bájos, egyszintes, saját kerttel rendelkező házikó a város egyik csendes utcájában: mi ez, ha nem kihagyhatatlan ajánlat? Az 50 négyzetméteres ingatlan amerikai konyhás nappalival, valamint két másik szobával rendelkezik. Korszerű nyílászárók támogatják a téglafal hőszigetelését, a fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az udvarban egy autó beállására van lehetőség.

elado-teglalakas-kecskemet-89403598-t6.webp

Lehetőségekkel teli garzon 28 millió alatt

A legjobbat a végére hagytuk: 35 négyzetméter alapterület + 17 négyzetméteres galéria várja új lakóját kiváló lokációval: Budapest szívében, a Corvin-negyed és a Füvészkert közelében. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a következő tényeket:

  • négyzetméterára

  • a VIII. Kerületi átlagár alatt van,

  • elképesztően jó helyen fekszik,

  • akár teljes bútorzatával együtt eladó,

  • végül pedig természetes fény hiányától sem kell tartanod.

Szerencsére a főbb átalakítást (a galéria kialakítását) a tulajdonos már megtette, így már csak a végső formát kell megtalálni. Ideális egyetemista-lak de akár agglegénylakás is lehet, de fiatal párok, házasok is megtalálhatják benne első otthonukat. Nem utolsó sorban pedig befektetésnek is kiváló: a társasház engedélyezi az Airbnb jellegű lakáskiadást. A közelben terül el az Orczy-park, ahol többek között uszoda, kalandpark várja a sportolni vágyókat. Számos tömegközlekedési eszköznek van megállója a közelben, így a Népliget vagy a belváros is elérhető akár 10 perc alatt. Tehát lényegében egy másfél szobás lakáshoz juthatsz a főváros egyik kiemelten frekventált részén; megéri átgondolni.

elado-teglalakas-budapest-viii-kerulet-fuvesz-kert-89893245-t1.webp

Kíváncsi lettél a többi jó ár-értékű ingatlanra?

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra