2023.09.11.Szerző: Papillon #eladólakás #lakberendezés

Galériás kislakások a fővárosban

Galériás kislakások a fővárosban

Kis alapterületű lakásoknál mindig akad egy aduász a térkihasználásra, a galéria. Megmutatjuk, ki, hogyan oldotta meg.


Az eladó ingatlanok között sok kis alapterületű, de nagy belmagasságú lakást lehet találni, ami tökéletesen alkalmas egy galéria kialakítására. A galéria készülhet fából, fémből, és akár gipszkartonból is.

A következő válogatásban a legszebb galériás lakásokat válogattuk össze a budapesti kínálatból.

Ékszerdoboz az Október 6. utcában

Budapest V. kerületében, az Október 6. utcában található ez a gyönyörűen kivitelezett 53 négyzetméteres kislakás. A nappali és a hálószoba mellett a galérián egy külön hálószobát alakítottak ki, ami pluszban 7 négyzetméterrel növeli a lakás területét.

A galériát a nappali konyhából lehet megközelíteni, és egy térelválasztó segítségévél szinte teljesen elkülönül a helyiségtől. A ház eredeti terveit Hild József 1844-45-ben készítette, ennek ellenére az ingatlan ma is kiváló állapotban van. A háznak bejárata van a Sas utca felől is.

elado-teglalakas-budapest-v-kerulet-lipotvaros-93971806-t6.webp További képeket nézhetsz meg a galéria kialakításáról.

Szuper társasházi lakás galériával

A belvárosban, a bazilika szomszédságában található a társasház, amiben ez a jó állapotú, a belső, rendezett udvarra néző, 32 négyzetméteres kislakás eladó.

A tágas és világos nappaliban a hálórész egy galérián lett kialakítva.

elado-tarsashazi-lakas-budapest-94550084-t6.webp

Világos kislakás a VI. kerületben

A VI. kerületben kínálják megvételre ezt a dupla galériás, világos lakást. A 40 négyzetméteres, frissen felújított otthonban nappali és mellette egy hálószoba található. Mindkét helyiségben fából kivitelezett galéria van, így további elszeparált helyeket lehet kialakítani, dolgozószobát, vagy gyerekeknek játszós részt.

elado-teglalakas-budapest-vi-kerulet-diplomatanegyed-94418797-t6.webp

Mini lakás a VII. kerületben

A VII. kerületben eladó ez a frissen felújított stúdió lakás. A 23 négyzetméter alapterületű lakás a Dohány utcában, kulturált környezetben, egy polgári ház földszintjén található. A nagy belmagasság teret adott egy galéria kivitelezésére, ami további 17 négyzetméterrel növeli a területet.

elado-teglalakas-budapest-vii-kerulet-90928537-t6.webp

Luxuslakás a Blaha Lujza térnél

A VIII. kerületben, a Népszínház negyedben eladó egy felújított luxuslakás. Az első emeleti, egyszobás plusz étkezős lakásban egy elszeparált üvegfallal ellátott galériát építettek. Az üvegfal teljesen elválasztja a nappalitól, ahol egy kényelmes hálószobát lehet berendezni.

elado-teglalakas-budapest-viii-kerulet-nepszinhaznegyed-90893609-t6.webp

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Mire jó a glicerin? Minimalista őszi dekor ötletek 2023-ra
2023.09.30. #eladólakás #eladóház #lakberendezés
Mire jó a glicerin? Minimalista őszi dekor ötletek 2023-ra
Egyszerű és minimalista őszi dekor ötleteket hoztunk, amikkel gyorsan hangulatossá teheted az otthonod. Még vágysz egy csipetnyi nyárra vagy már az adventi időszakra alapoznál? Cikkünkben mindkettőre találsz ötleteket.
Hulladékkezelés és hulladékmentesség - az apokalipszis négy lovasa az otthonodban
2023.09.19. #lakberendezés #fenntarthatóság
Hulladékkezelés és hulladékmentesség - az apokalipszis négy lovasa az otthonodban
Itt az ideje, hogy alaposan szemügyre vedd a személyes hulladéktermelésedet. A teljesen hulladékmentes életmódhoz, vagy ha egyszerűen csak csökkenteni szeretnéd a hulladéktermelést, számos zero waste tippet gyűjtöttünk össze, amelyek segíthetnek az indulásban.
Mi mindent vettünk át az amerikai lakberendezésből?
2023.09.15. #eladóház #lakberendezés
Mi mindent vettünk át az amerikai lakberendezésből?
Lehet szeretni vagy nem szeretni, de egy biztos: a filmeken látott otthonok megihlették a hazai belsőépítészeket is. Ma már természetes az úgynevezett amerikai konyhás nappali, pedig nagyszüleink idejében ez elképzelhetetlen volt. Még nagyobb a kontraszt, ha egy autentikus parasztházzal hasonlítjuk össze a belső tereket. Mindenesetre nem csak ezt vettük át a tengerentúli lakberendezésből, íme a lista.
Így építsd fel a napi takarítási rutinodat! A tisztaság nyolc pontja
2023.09.09. #lakberendezés
Így építsd fel a napi takarítási rutinodat! A tisztaság nyolc pontja
Neked is nehézséget okoz, hogy az otthonod tiszta és rendezett legyen? Az egész hétvégét házimunkával töltöd, hogy utolérd magad, és ne uralkodjon el a káosz? Nem vagy egyedül!
A hörcsögök sem csinálják másképpen - így rendezd az éléskamrát!
2023.09.08. #lakberendezés
A hörcsögök sem csinálják másképpen - így rendezd az éléskamrát!
Ha már minden finomságot befőztél, eltetted télre a nyár ízeit, tele az éléskamra, akkor felmerülhet a kérdés, hogyan rendszerezd, hogy könnyen elérhető, jól látható és esztétikus legyen minden a spájzban. Van, hogy a spájz zárt, különálló helyiség, de vannak esetek, amikor a konyhában van egy sarok kialakítva, vagy egy szekrény a tartós élelmiszer tárolására. Ha jól csinálod, itt még a konyhai gépeknek is találhatsz helyet.
A jó illatú hálószoba legfontosabb titka
2023.09.07. #lakberendezés #barkácsolás
A jó illatú hálószoba legfontosabb titka
Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy nem az illatgyertya vagy a textilparfüm a trükk egy illatos szoba megteremtésénél. Ennél sokkal egyszerűbb a megoldás.
Ezeket a tárgyakat soha ne tárold a mosogató vagy a mosdó alatt!
2023.09.06. #lakberendezés #tippektrükkök
Ezeket a tárgyakat soha ne tárold a mosogató vagy a mosdó alatt!
Természetesen azt is eláruljuk, hol van a legjobb helyük a lakásban.
Felejtsd el a múzeumi enteriőrt: a nem esztétikus otthon az új menő?
2023.09.05. #eladólakás #lakberendezés
Felejtsd el a múzeumi enteriőrt: a nem esztétikus otthon az új menő?
Ideje visszatérni a valóságba és elfogadni, hogy egy olyan lakás, amiben emberek laknak, nem tud a nap 24 órájában úgy kinézni, mint a magazinokban. Ez a felismerés rossz hír a rendmániásoknak, és megkönnyebbülés lehet azoknak, akik kisgyerek, vagy a munka-magánélet felborulása miatt eddig frusztrálva érezték magukat a tökéletes otthonok láttán.
Az epoxi gyanta 1000 arca - tippek haladó ezermestereknek
2023.09.03. #eladólakás #lakberendezés
Az epoxi gyanta 1000 arca - tippek haladó ezermestereknek
Az epoxi gyanta egy több komponensből kikeverhető folyékony anyag. Száradás után megkeményedik és egyedülálló felületet képez. Manapság nagyon divatosak a belőle készült ékszerek, képek, kisebb használati tárgyak, de a belsőépítészet is felfedezte magának, ami azért sem meglepő, mert például látványos padlóburkolatot lehet vele létrehozni. Haladó ezermesterek saját maguk is bevállalhatják az elkészítését.