2024.07.08.Szerző: Cs. Z. #eladólakás #újépítésű #lakópark

Győr fejlesztése továbbra is lendületben: új lakóparkok a láthatáron

Győr fejlesztése továbbra is lendületben: új lakóparkok a láthatáron

Győr-Sopron-Moson vármegye székhelyén nem áll le a fejlesztés, sorra épülnek a lakóparkok, egyre dinamikusabban fejlődik Győr.


Egy korábbi kimutatás szerint, az országos listát figyelembe véve Győr a második legjobban fejlődő település hazánkban. A vizsgált időszakban megfigyelhető fejlődés leginkább a bűncselekmények számának csökkenéséből, az egy lakosra jutó nettó belföldi jövedelemből, az SZJA-t fizetők arányából és az átlagos négyzetméterárak növekedéséből ered. A tanulmány kiemeli: a megyeszékhelyek közül itt a legalacsonyabb a nyilvántartott álláskeresők aránya, illetve itt a legmagasabb az egy főre jutó nettó belföldi jövedelem.

Szinte alig akad Győrnek olyan városrésze, ahol ne épülnének új lakások, lakóparkok. Szitásdomb, Révfalu, Nádorváros, Víziváros. Ezeken a környékeken néztük meg az új építésű ingatlanokat.

1-3 szobás lakások a Szitásdombon

Győr, Szitásdomb városrészében eladó 1-3 szobás, 44-77 négyzetméteres, igényes lakások, melyeket 2023. decemberében adtak át. Az ingatlanok egy 33 lakásos társhasházban találhatók.

1_elado-uj-epitesu-projekt-gyor-szitasdomb-98272853-t6.webp

Négy szobás lakások Révfaluban

2024 márciusa volt a tervezett átadása a Révfalusi Álom elnevezésű projektnek. Ennek keretében 4 szobás, 170 négyzetméteres ikerházakat kínáltak. Kétbeállásos garázs, földszinti- és tetőterasz is tartozik hozzá. A telek mérete körülbelül 650 négyzetméter. A melegvíz-ellátás hőszivattyús hűtési-fűtési és meleg víz ellátó rendszerrel történik, a hőleadás pedig padlófűtéssel, a hidegburkolatos helyiségekben pedig radiátorral.

2_elado-uj-epitesu-projekt-gyor-revfalu-97069276-t6.webp

Prémium minőségű lakás Nádorvárosban

Győr, Nádorváros részén már csak egy maradt azokból a prémium minőségű lakásokból, amelyek egy nyolc lakásos társasházban találhatók. Ez a második emeleti lakás 59 négyzetméteres nappali és két szoba, valamint egy 12 négyzetméteres erkély tartozik hozzá. A tervezett használatba vétele 2025. májusa. A lakás hőszivattyús padló fűtő és mennyezet hűtő rendszerrel felszerelt, a meleg víz is hőszivattyúval működik.

3_elado-uj-epitesu-projekt-gyor-nadorvaros-98944099-t6.webp

Téglalakás a Vízivárosban

Győr egyik közkedvelt részén, a Vízivárosban található ez a közel 47 négyzetméteres két szobás (amerikai konyhás nappali és egy szoba) lakás, amely emeltszintű-fűtéskész állapotban van, így könnyedén a saját ízlésed szerint alakíthatod a belső tereit. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, és még egy nagyméretű terasz is az ingatlan része. A lakás melegét házközponti egyedi mérős padlófűtés adja, de még hűtő/fűtő klímát is szereltek be. Alacsony rezsi, nyugodt környezet teszi még vonzóbbá.

4_elado-teglalakas-gyor-103923266-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 140 884 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Itt éltek, akiknek földjük sem volt, ma az egyik legkorszerűbb városrész alakul itt
2024.07.03. #eladólakás #újépítésű
Itt éltek, akiknek földjük sem volt, ma az egyik legkorszerűbb városrész alakul itt
1950 előtt önálló nagyközség volt, azóta Budapest XI. kerületének része. Rengeteg panel épült, de maradtak a régi házakból is, ma már főleg lakóparkok épülnek a főváros ezen a részén.
Így lett a városszéli gyümölcsösből karakteres kertváros
2024.06.28. #eladóház #újépítésű
Így lett a városszéli gyümölcsösből karakteres kertváros
Az Almáskert néhány évtizede még egy viszonylag értéktelen mezőgazdasági terület volt, amelyet a kárpótlás után az új tulajdonosok hosszas küzdelem után tudtak építési telkekké alakítani. De mi van ma a területen?
Minden nap nyaralás: ilyen is lehet az élet egy lakó- és üdülőparkban
2024.06.28. #vízpart #újépítésű
Minden nap nyaralás: ilyen is lehet az élet egy lakó- és üdülőparkban
Képzeld el, hogy egy fárasztó nap után kisétálsz a saját stégedre. Leülsz és lógatod a lábad a vízbe. Egy ideig nézed a hullámokat, aztán hátradőlsz és kék eget bámulod. A feszültség pedig szépen lassan megszűnik. Ilyen nagy szerepe van annak, hogy hol élsz, hogy van-e lehetőség lelassulni, kiszakadni a nyüzsgésből. Néha nem elég, hogy a négy fal között megteremted magadnak a béke szigetét. Pláne, ha az ablakod előtt zúg el a troli vagy döcög a villamos. A következő lakóparkban ezzel szemben megteremtik egy kisvárosi életforma miliőjét, vagy még annál is többet.
Kijevtől Németországig tízezrek elégedettek vele - Budapestre érkeztek ezek a kedvezményes lakások
2024.06.20. #újépítésű #energiahatékonyság
Kijevtől Németországig tízezrek elégedettek vele - Budapestre érkeztek ezek a kedvezményes lakások
Van, aki régóta kacérkodik azzal a gondolattal, hogy új otthont vásárolna egy jó környéken, esetleg befektetés céljából keres lakást, de nem érdemes sokáig habozni, mert azok a kelendő, modern ingatlanok, amelyek minden igényt kielégítenek, illetve amelyeket gyorsan és megfelelő áron bérbe is lehet adni, nagyon gyorsan gazdára találnak. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a lakás vonzó környéken legyen, ami otthonos és idővel az értéke is növekszik.
Hamarosan költözhetnek az első lakók a City Pearlbe
2024.06.18. #budapest #újépítésű
Hamarosan költözhetnek az első lakók a City Pearlbe
A Soroksári úton megvalósuló City Pearl-beruházás fontos mérföldkőhöz érkezik: idén átadják azt az „A épület” szárnyat, amely 341 lakást és több üzlethelyiséget foglal magába. Vagyis 2024-ben az első bérlők és lakók már be is költözhetnek a Millennium-negyed új városközpontjába - az egykori Közvágóhíd helyén épülő ingatlankomplexumba.
Duna-part, szabadság, otthon: páratlan élmények a Marina Cityben
2024.06.12. #újépítésű #energiahatékonyság
Duna-part, szabadság, otthon: páratlan élmények a Marina Cityben
A jövő városa épül a pesti Duna-parton: a lakások a folyóra és a budai hegyekre kínálnak örök panorámát, 90 000 négyzetméternyi autómentes zöldterület ölelésében.
Elvonulás vagy újrakezdés? Mindkettőre tökéletes ingatlant mutatunk
2024.06.09. #vízpart #újépítésű
Elvonulás vagy újrakezdés? Mindkettőre tökéletes ingatlant mutatunk
Elvonulás. Csend. Fűzfaliget. Nád. Hullám. Megannyi impulzus, ami megnyugtatóan hat a lelkedre. A természet közelsége, illata, hangjai. A fáké, a vízé, az állatoké. Ha nap mint nap szeretnél ezekben a csodákban részesülni, vagy csak időnként lenne szükséged egy elvonulós-feltöltődős helyre, esetleg bérbeadáson gondolkodsz, akkor tudunk ajánlani egy olyan helyszínt Balatonfűzfőn, ami mindegyikhez tökéletes.
Ez nekik a legnagyobb zöldmezős újlakás projektjük a III. kerületben - fotók!
2024.06.04. #budapest #újépítésű
Ez nekik a legnagyobb zöldmezős újlakás projektjük a III. kerületben - fotók!
A következő hetekben több száz boldog újlakás-tulajdonos költözik be a III. kerület legújabb, a Magyar Ingatlanberuházó Zrt.-nek pedig az első zöldmezős lakóingatlanjaiba. 316 lakás, továbbá irodák és üzletek nyitják ajtóikat itt. A következőben a sajtóbejáráson készült tudósításunkat és a fotókat láthatod.
Az új lakóparkok előnyei minden korosztály számára Zalacsánytól Miskolcig
2024.06.03. #eladólakás #újépítésű
Az új lakóparkok előnyei minden korosztály számára Zalacsánytól Miskolcig
Bár az országban a legjobb életminőséget Budapesten találni, viszont az olyan vidéki településeken, mint például Zalacsány, Pápa, Miskolc és Monor is rohamtempóban épülnek, épültek lakóparkok. Ezek az új építésű ingatlanok számos előnyt kínálnak különböző korosztályok és társadalmi csoportok számára, beleértve az energiatakarékosságot, a modern infrastruktúrát és a hosszú távú értéknövekedést, amik mind emelik az életminőséget. Ezekből mutatunk egy csokrot.