2023.11.12.Szerző: Cs. Z. #vízpart #újépítésű

Fontos: jövőre is lesz nyár - most lecsaphatsz egy jó Balaton-parti lakásra

Fontos: jövőre is lesz nyár - most lecsaphatsz egy jó Balaton-parti lakásra

Mi lehet melengetőbb karácsonyi ajándék, mint egy kiforrott nyári terv a következő évtizedekre?! Most adnak át néhány frissen felépült Balaton-parti lakást, ezekből kóstolónak mutatunk néhányat.


A nyaralás megtervezése minden évben fárasztó és időigényes tevékenység, de ha bátor döntést hozol, akkor ezzel már nem lesz többé gondod: a nyaralást a saját lakásodból is élvezheted. Hovatovább, az egész életedet megváltoztathatod, és befektetésként is tekinthetsz a későbbiekben erre a döntésre. És nem csak a nyár csodálatos a Balatonon, a többi hónapnak is megvan a hangulata.

Villapark a platánsoron

Álmaid otthona lehet a Villapark Boglár Balatonbogláron, ahol két különálló épületben alakítottak ki lakásokat. AZ egyik az 1900-as évek elején épült, klasszikus balatoni villa védett utcai homlokzattal. Itt 8 lakást alakítanak ki. A másik épület modern, újépítésű társasház, amelyben a lakások többsége a tóra néz.

Több lakástípus közül is választhatsz. Az 1-3 szobás lakások mérete is meglehetősen eltér, 41 és 111 négyzetméter között alakul. Fiataloknak, családoknak is ideális beruházás a jövőbe. A lakópark zárt balatoni partszakasszal is rendelkezik, továbbá egy 60 négyzetméteres medence is található bent, amit csak az ott lakók használhatnak. Mindez egy ősfás ligetben, Balatonboglár talán legszebb helyén, a platánsoron található a Balaton utánozhatatlan hangulatával.

A lakások A+ energetikai besorolásúak, a napelemeknek köszönhetően rendkívül alacsony rezsijűek.

Boglar_villapark.jpg

Lakópark a Balaton észak-keleti csücskében

Bár közel van a fővároshoz, de Balatonfűzfő még kevésbé felkapott része a Balatonnak, legalábbis a szomszédaihoz mérten elenyésző a forgalom ebben a városban. A város élénk vitorlásélet is jellemzi. Itt épül Fűzliget lakópark második üteme.

A Fűzfői-öböl partján épülő Fűliget Lakópark 2. saját intim teraszokkal, változatos elrendezéssel és optimális térkihasználással várja új lakóit. A 37 lakásos társasházban 37-től 98 négyzetméteres, négy szobás lakásokig alakítanak ki lakásokat. Az intelligens gépészeti megoldásokon túl energiahatékony üzemeltetés, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer jellemzi a projektet, továbbá elektromos redőny, szúnyogháló, fedett parkolók, elektromos autótöltők és tóra néző erkélyek nyújtanak extrát.

fuzfo.jpg


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 150 474 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

A Bakonytól a Balatonig - a falusi CSOK új lendületet adhat az ország legjobb adottságú régiójának
2023.11.29. #eladóház #vízpart
A Bakonytól a Balatonig - a falusi CSOK új lendületet adhat az ország legjobb adottságú régiójának
Az ország egyik legszebb környezetben lévő és legizgalmasabb vármegyéje Veszprém, ahol 2024-től összesen 195 településen tudod majd igényelni a falusi CSOK-ot. Megnéztük, mire elég ez.
Levezetjük, hogy mennyibe kerül a használt lakás felújítása, meglepő az újhoz képest
2023.11.28. #újépítésű #finanszírozás
Levezetjük, hogy mennyibe kerül a használt lakás felújítása, meglepő az újhoz képest
Új lakás vásárlásánál a többség eleve nem számol az új építésű ingatlanok kínálatával, mert például drágának tartja azokat. Holott alaposabb utánaszámolással árnyaltabb lenne a kép. Lássuk azokat a jellemzőket, amiken spórolsz egy új építésű lakásnál!
Nem álltunk meg mindenhol - ebben a két városban csak most indul be a fejlődés
2023.11.28. #ingatlaneladás #vízpart
Nem álltunk meg mindenhol - ebben a két városban csak most indul be a fejlődés
Az ezer éves Tokaji borvidék és a hévízi gyógyfürdők nemcsak a magyar, hanem a külföldi turisták körében is népszerűek. Hogy ez így is maradjon, jelentős fejlesztések indulnak a városokban és a környékükön. Kínálkozó alkalom, kedvező lehetőségek: megmutatjuk.
Nézd meg képeken Budapest első Four Points by Sheraton szállodáját a Duna-parton!
2023.11.25. #újépítésű
Nézd meg képeken Budapest első Four Points by Sheraton szállodáját a Duna-parton!
A főváros egyik leghangulatosabb részében, az Újlipótvárosban nyitott meg az első Four Points by Sheraton szálloda Budapesten, a Four Points by Sheraton Budapest Danube.
Black Friday az ingatlanpiacon - 10 milliós áresés?
2023.11.23. #eladólakás #újépítésű
Black Friday az ingatlanpiacon - 10 milliós áresés?
Egyesek képesek időzítőt állítani, hogy a legnagyobb webáruházak akcióiban megszerezhessék az új tévét, okostelefont, háztartási gépet. Nem ritka, hogy ilyenkor túlterhelődik a rendszer vagy alig 1-2 perc alatt elkapkodják az árukészletet. Ilyen őrületre az ingatlanpiacon még Black Friday-kor sem kell számítani, de olyan tényleg előfordul, mint most is, hogy az ingatlanosok tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
Miért éri meg a XIII. kerületben újépítésű lakást vásárolni?
2023.11.22. #ingatlanbefektetés #újépítésű
Miért éri meg a XIII. kerületben újépítésű lakást vásárolni?
Budapest átalakításának egyik szimbolikus helyszíne a XIII. kerület. Az egykori gyárnegyed a modernizálódó főváros élmunkásaként előbb jelentős irodaövezetté nőtte ki magát, mostanra pedig a középosztály legkedveltebb otthonteremtési célpontja lett. Ennek a változásnak az egyik hajtómotorja Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, a LIVING. Az új lakások jövőjéről, annak behozhatatlan előnyeiről a használt lakásokkal szemben, és hogy milyen lehetőségeket kínál a kerület, arról Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója beszélt.
A pandémiát követő vásárlási hullám után eladási hullám jöhet a Balatonon
2023.11.20. #építőanyag #újépítésű
A pandémiát követő vásárlási hullám után eladási hullám jöhet a Balatonon
Miközben a használt lakások esetében már elkezdődött az árak mérséklődése, ez a trend nem volt jellemző az újépítésű lakásoknál. Ez is közrejátszott abban, hogy jelentősen mérséklődött irántuk az érdeklődés, de van egy nagyobb gond.
Modern technológia az otthonodban - miért éri meg a hőszivattyús rendszer?
2023.11.20. #eladóház #újépítésű #energiahatékonyság
Modern technológia az otthonodban - miért éri meg a hőszivattyús rendszer?
Akár új otthonba költözik, akár a régit igyekszik felújítani, ma már szinte mindenki a modern technológiát, a hőszivattyús hűtő- és fűtőrendszereket keresi. Most ezt a témát járjuk körbe és mutatunk rá példákat is.
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
2023.11.19. #luxusingatlan #budapest #újépítésű
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.