2023.09.08.Szerző: Kisfaludy Emese #eladóház #ingatlanhirdetés

Ingatlant keresel? Egy éve már ezt így is megteheted

Ingatlant keresel? Egy éve már ezt így is megteheted

Egyéves az otpotthon.hu, ami az elmúlt évben több mint 13 millió látogatást könyvelhetett el, ami nem véletlen: több mint 180 ezer ingatlanhirdetés fordult meg az oldalon az indulás óta. Aki ingatlant keres vagy éppen árul, az könnyen megtalál itt mindent, amire szüksége lehet. Egyszerűbb hirdetésfeladás, külön aloldalon találhatók a lakóparkok, az ügyvédkeresővel pedig pillanatok alatt jogi megoldást is találhatsz ingatlan adás-vételhez. És nincs megállás, tartsatok velünk a következő évben is, hiszen számos új, hasznos funkció készül még!


Következzen az egyéves születésnapi ajándék, amiben a legjobbak vagyunk: ingatlanok! Kiválogattunk néhány eladó házat az egész ország területéről, ahol mindannyian elférnétek egy nagy összejövetelkor, például születésnapozásra.

Eladó 3 szobás ikerház Győrben

Ez a 3 szobás ikerház Győrben az elmúlt két évben kívül-belül felújításon esett át. Már a központi hely, az amerikai konyha is ideális lehet egy-egy családi találkozóra, de innen nyílik a tágas téli kert, amely hatalmas ablakainak köszönhetően rendkívül világos.

Kilépve a nagy, fedett teraszon találod magad, tovább pedig az udvaron, ahol aztán tényleg a teljes rokonság elfér egy ünnepség során, és akár grillezhettek is a friss levegőn. És még sportolásra, szaunázásra is lehetőség van.

elado-ikerhaz-gyor-sziget-96772515-t6.webp

Eladó 4 szobás családi ház Maglódon

680 négyzetméteres gondozott telken fekszik ez a felújított családi ház. Amiben a vonzó a sok extra: nagy terasz, szauna, fűthető medence, kerti kemence, és még egy buliszoba is található, bárpulttal.

Minden adott egy fergeteges partihoz. Az ingatlan teljes berendezése a vételár részét képezi.

elado-csaladi-haz-maglod-klenovatelep-95371064-t6.webp

Eladó 5 szobás családi ház Szegeden

Szeged békés, kertvárosi környékén kapható ez a kétszintes, felújított családi ház. Gyönyörű, napfényes amerikai konyhás nappalira hajazó fő élettér kiváló helyszínéül szolgálhat mindenféle családi, baráti találkozóknak. Itt még egy kandallót is felfedezhetsz, ami további meghitt pillanatokat szül.

Melegebb időben pedig a nagy fedett terasz és a parkos kert szolgál a vendégek fogadására. Ha pedig már minden lehetőségét kihasználtátok a háznak, a közelben park, játszótér, kézi- és focipálya is található, így a mulatozást akár házon kívülre is könnyen áttelepíthetitek.

elado-csaladi-haz-szeged-90774783-t6.webp

Válogass és hirdess az otpotthon.hu oldalán a következő évben is!


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 158 009 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan vándorolnak az ország új ipari központjai felé az ingatlankeresők?
2024.05.15. #ingatlanhirdetés #ingatlanárak
Hogyan vándorolnak az ország új ipari központjai felé az ingatlankeresők?
Jelentősen megnőtt az eladó ingatlanok iránti kereslet az otpotthon.hu ingatlankereső- és hirdetési portál és Debrecen, valamint Szeged erősödését mutatja az otpotthon.hu-n található közel 160 ezer ingatlanhirdetés és havi több mint 1 millió oldallátogató adatai alapján.
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
2024.04.21. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés #tippektrükkök
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
A következőkben abban nyújtunk segítséget, hogyan rakj össze egy ingatlanhirdetést, hogy az elérje a célját és meggyőző legyen a potenciális érdeklődőidnek. Tarts velünk!
Cifra Palota: a XV. kerület lakótelepét elhagyva ezeréves vidéki városba keveredhetsz
2024.03.21. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #ingatlanhirdetés #budapest
Cifra Palota: a XV. kerület lakótelepét elhagyva ezeréves vidéki városba keveredhetsz
Számos olyan kerület van Budapesten, ahol a lakótelepek és a kertvárosi rész is különböző arcát mutatják a városrésznek. Óbuda mellett a XV. kerület is erről a kettősségéről híres. Bemutattuk Újpalotát, most pedig a kerület másik kacsalábú része, Rákospalota következik.
Hirdess az otpotthon.hu-n ingatlanközvetítőként és zsebeld be az ajándék próbahónapot és megjelenést!
2024.03.13. #ingatlanhirdetés
Hirdess az otpotthon.hu-n ingatlanközvetítőként és zsebeld be az ajándék próbahónapot és megjelenést!
A több mint havi 1 millió látogató és a kedvező ár-érték arányú csomagajánlatok mellett most ajándék próbahónappal és extra megjelenéssel várja az egyik legnagyobb ingatlankereső új ingatlanközvetítő előfizetőit.
Győr-Moson-Sopron vármegye ingatlanpiaca ötödével drágább az országos átlagnál
2024.03.05. #ingatlanhirdetés #ingatlanárak
Győr-Moson-Sopron vármegye ingatlanpiaca ötödével drágább az országos átlagnál
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a hetedik a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában az eladó ingatlanhirdetések számát tekintve, miközben minden negyedik meghirdetett ingatlan árát csökkentették már. 2024 ehhez hasonló hirdetési dinamikával indult.
Milyen a jó ingatlanfotó? Az ingatlanfotós válaszol
2024.03.04. #eladólakás #ingatlanhirdetés
Milyen a jó ingatlanfotó? Az ingatlanfotós válaszol
Az ingatlan önéletrajza a hirdetés. Szerepel benne minden fontos információ, amit tudni kell: mikor épült, mikor és milyen jellegű felújítások voltak benne. Ahogy ma már alapkövetelmény a fényképes önéletrajz, úgy ingatlanhirdetés sem létezik fotó nélkül. És hogy mekkora különbség van fotó és FOTÓ között, azt mindnyájan látjuk. Mindenesetre Demeter Péter ingatlanfotós most egyszerű, de nagyszerű tippeket oszt meg az OTP Otthon Magazin olvasóival, hogy megkönnyítse számotokra a szeretett lakásotok értékesítését.
Ez lenne Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legértékesebb ingatlana?
2024.03.02. #ingatlanhirdetés #ingatlanárak
Ez lenne Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legértékesebb ingatlana?
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak Magyarországon az otpotthon.hu adatai alapján. Az árcsökkenés átlagosan 10,5 százalékos volt ezeknél. Jász-Nagykun-Szolnok vármegye ingatlanpiaca a 15. legnagyobb a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában, miközben átlagos volt a hajlandóság az itteni ingatlanoknál az árcsökkentésre. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében?
Milyen ne legyen egy ingatlanhirdetés? - a torzítás és ellenszere
2024.03.01. #ingatlanhirdetés #tippektrükkök
Milyen ne legyen egy ingatlanhirdetés? - a torzítás és ellenszere
Az ingatlanhirdetés is reklám, ami sokszor torzít, hiszen a meggyőzéshez sokszor több kell, mint a valóság bemutatása. De akadnak közöttük olyanok, amik jócskán elrugaszkodnak a valóságtól. Ebben a cikkben ingatlanszakmai szemmel elemezzük, hogy mi fér még bele a meggyőzésbe, és hogy csak meddig érdemes elmenni.
Zala vármegye ingatlanpiacán a legnagyobb az eladók hajlandósága az árcsökkentésre
2024.02.29. #ingatlanárak #ingatlanhirdetés
Zala vármegye ingatlanpiacán a legnagyobb az eladók hajlandósága az árcsökkentésre
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak az otpotthon.hu adatai alapján. Az árcsökkenés átlagosan 10,5 százalékos volt ezeknél. Zala vármegye ingatlanpiaca a tizenkettedik a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában az eladó ingatlanhirdetések számát tekintve, miközben minden harmadik meghirdetett ingatlan árát csökkentették már. 2024 ehhez hasonló hirdetési dinamikával indult.