2022.12.18.

Karácsonyi ingatlankoszorú az OTP Otthonon

Karácsonyi ingatlankoszorú az OTP Otthonon
A gazdasági lassulás egyre többeknek okoz nehézséget, sokan ezekben a hónapokban azon gondolkodnak, hogyan tudnák átmenteni megtakarításukat a következő konjunktúra időszakára. A következőkben ezért nemcsak hogy eláruljuk a szerintünk erre a célra egyik megfelelőbb megoldást, de egy különleges ingatlanválogatással is szolgálunk olvasóinknak.

hirdetés


Az aktuális gazdasági válsághelyzet okán sokan keresnek biztos befektetést a vagyonuk számára. Erre pedig jó választás lehet egy ingatlan, ami azon felül hogy értékálló, a legtöbb esetben könnyedén likvidálható. Összeválogattunk jó ár-értékű ingatlanokat decemberben az OTP Otthonon, tarts velünk mai cikkünkben is!

Alkalmi vétel a XXIII. kerületben

Budapest XXIII. kerületében vált eladóvá egy újonnan épülő ikerház. A kivitelező által kínált ingatlan BB kategóriás energetika tanúsítvánnyal épül, alapterülete 80 négyzetméter. Az amerikai konyhával, három hálószobával rendelkező ingatlanhoz egy összesen 173 négyzetméteres telek tartozik. A háztól a hirdetés szerint a tömegközlekedés jól megközelíthető, a HÉV mindössze 3 perc sétára található. Mint ahogyan a bolthoz is csak pár percet kell gyalogolni.

Eladó ház a XXIII. kerületben

Egy király ház Királyerdőben

Királyerdőben, a strand és a komp közötti csendes utcában vált eladóvá egy 5 éve átadott újszerű ikerház egyik fele. A 109 millió forintért kínált ház kétszintes, mindegyik emeletén fürdőszobával, padlófűtéssel, riasztóval, klímával és elektromos redőnnyel rendelkezik. Az emeleten az összes szobából nagy erkélyre lehet kilépni, míg a földszinten a terasz egy része télikertnek be lett építve. A ház jól szigetelt, az ablakok 3 rétegűek. A kert 345 négyzetméteres, örökzöldekkel, kerti tóval, fúrt kúttal rendelkezik. A szomszédokkal való együttéléssel az eddigi tulajdonos szerint nem volt gond. Az ingatlantól a Dunapart, illetve a kalóz tematikájú játszótér 3 perc sétára található. A ház bár már első látásra is pazar kialakítású lehet egy család számára is, de akár átalakítások is végrehajthatók rajta.

Eladó ikerház Királyerdőben

Csak jól járhat, aki ebbe a házba fektet be

Dunaharaszti Némedi útján épp eladó egy 533 négyzetméteres telekkel rendelkező, részben felújított 102 négyzetméter alapterületű, a hirdetése szerint alacsony rezsijű családi ház. Az 1980-as években épült ingatlan forgalmas elhelyezkedésnek és az alsó szuterénnek köszönhetően az utcafrontról könnyedén megközelíthető, így utóbbi bármilyen üzleti célra, de akár lakásnak is kiváló választás lehet. A ingatlan közelében iskola, óvoda, étterem, pékség és különböző boltok is találhatók, melyek csupán néhány perc sétával elérhetők. A vonatállomás negyed órás sétával, a HÉV helyi járat segítségével akár tíz perc alatt megközelíthető. Az összesen 53,9 millió forintba kerülő ház kiváló otthona lehet akár a nagyobb családoknak is.

Eladó ingatlan Dunaharasztiban

Valódi gyöngyszem a Szent István körúton

Remek befektetés lehet egy, az V. kerületben, a Szent István körúton eladásra kínált 57 négyzetméteres ingatlan is, melyért jelenlegi tulajdonosai 56,9 millió forintot kérnek. A lakás az utcára néz, egy liftes ház III. emeletén található. A hirdetése szerint az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető, ráadásul az új tulajdonos könnyedén az igényeire szabhatja, mondjuk amerikai konyhát alakíthat ki benne.

Eladó lakás a Szent István körúton

Nagy lehetőség a Széna téren

Válogatásunk talán leginkább befektetésre alkalmas darabja az a Széna téri 58 négyzetméteres napfényes lakás, melyet 58,6 millió forintért árul a tulajdonosa. A negyedik emeleti ingatlan ablakai a hirdetésben látható képek alapján egyenesen a Rózsadombra néznek, mely különleges panorámát biztosít. A lakás állapota átlagos, némi esztétikai felújítást igényel. Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában. Az új tulajdonosra váró otthon különlegessége, hogy közvetlenül mellette egy szomszédos tetőtér található, mely kedvező áron beépíthető, így a leendő lakó könnyedén növelheti az ingatlana területét és értékét is. Az 1970-ben épült téglalakás kiváló választás lehet párok vagy kisebb családok részére is!

elado-teglalakas-budapest-i-kerulet-vizivaros-i-ker-88834938-t6.jpg

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra