2024.06.30.Szerző: Árgyelán Dorina #eladóház #eladólakás

Így alakítsd ki a kerti grillezőt! – Bevált tippek profiktól

Így alakítsd ki a kerti grillezőt! – Bevált tippek profiktól

Dobd fel a hétköznapokat vagy hívd át a barátokat hétvégén grillezni! A húsok mellett zöldségek, sajtok is kerülhetnek a grillrácsra, de persze hidegen is tálalhatod őket. Az örömteli sütögetéshez azonban az kell, hogy minden a szakács keze ügyében legyen. Alufólia, tányérok, üvegnyitó. Alakítsd ki velünk a kerti sütőgetőd!


Milyen grillt válassz?

Két dolgot kell figyelembe venned, amikor grillkészülék vásárlás előtt állsz. Az egyik, hogy általában hány fős társaságra számíthatsz, a másik pedig, hogy mekkora hely áll a rendelkezésedre. Ezek átgondolása után jöhet a finomhangolás: azaz faszenes, elektromos vagy gázgrill felel meg az igényeidnek?

Ezermesterek saját maguk is építhetnek hangulatos kerti grillezőt, de semmit nem ront az élményen, ha vásárolt készüléken sülnek a húsok. A különböző típusok más-más hőfokot és sütési módot képviselnek, ezért célszerű meghatározni, hogy főleg a lassabb sütést vagy a gyorsan elkészülő ételeket preferáljátok.

Grilltárcsa, épített sütő vagy vásárolt készülék egyaránt megfelel a sütögetéshez elado-csaladi-haz-toszeg-103027889-k6.webp

Grilltakaró, tányérok, egyéb kiegészítők

A BBQ-zás nem a gyorsaságról szól, viszont rendkívül fárasztó ki-be rohangálni, amikor éppen valamire szükséged lenne. Sok grillen ezért már külön polcok és tárolók vannak kialakítva, hogy a húsfogó csipesz, egy konyharuha tényleg szó szerint a kezed ügyében legyen. Azért nem árt, ha van a közelben egy kis asztalka vagy zsúrkocsi a tányérokkal, fűszerekkel, fóliával.

Eleve a begyújtáshoz is kellhet külön szerszám, ha mondjuk faszenes grillt választottál. Ezt, illetve a grilltakarót és a többi felszerelést célszerű mindig egy zárható helyen tartani, hogy ne kelljen a következő szezon elején keresgetni.

Ideális helyszín, ahol minden elfér és még kényelmesen is lehet beszélgetni elado-csaladi-haz-esztergom-urkuta-103764567-t6.webp

Hol a legjobb grillezni?

Sem a tűző napon való ácsorgás, sem a csepegő eső nem húzhatja keresztül a BBQ-terveidet, ha fedett helyen tudod kialakítani a sütögetés helyét. Ez lehet egy szimpla filagória vagy egy terasz, erkély. Ha utóbbin állsz neki sütögetni, akkor a jószomszédi viszony megőrzése érdekében gázgrillt szerezz be, ez ugyanis nem füstöl amíg sül az étel.

Társasházi lakásban sem kell lemondani a grillezésről elado-tarsashazi-lakas-budapest-xxii-kerulet-budafok-103586206-k6.webp

Borítókép: Shutterstock


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 140 884 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.
Modern tetőtéri lakások
2024.01.13. #eladólakás
Modern tetőtéri lakások
A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.
Miért szeretjük télen nyáron a faházakat?
2023.11.04. #eladóház #építőanyag
Miért szeretjük télen nyáron a faházakat?
Egy hangulatos faház még akkor is jó érzéssel tölti fel a lelkünket, ha nem is a sajátunk és csak kívülről gyönyörködhetünk benne. Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen érzés lenne egy ilyen impozáns épület teraszán kávézni szombat reggel és hallgatni a madárcsicsergést? Így hát körbenéztünk az eladó ingatlanok között, hogy hol és mennyiért kapható egy romantikus fészek.
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
2023.09.23. #eladóház #kertészet
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
Javában tart az ősz, és már úgy érzed, hogy hónapok óta bezárva élsz? A következő időszak elszigeteltségére adhat megoldást egy jól szigetelt télikert. A télikert sokféle lehet, kialakíthatjuk az erkélyünkből, beépíthetjük a teraszunk, vagy hozzá is építhetjük a házunkhoz. Minden évszakban élvezhetőek, megfelelő fűtéssel, árnyékolókkal és a nyitható üvegfelületekkel, tökéletes kényelmet biztosítanak télen és nyáron is.
Jön az iskolakezdés - íróasztal variációk nem csak gyerekeknek
2023.08.21. #eladólakás #budapest
Jön az iskolakezdés - íróasztal variációk nem csak gyerekeknek
Az íróasztal sarkalatos pontja a gyerekszobának, de dolgozósarok is értelmezhetetlen nélküle. Ez a bútordarab már az ovis kortól része az életünknek, csak a mérete, kinézete és a funkciója változik. Később a számítógép elhelyezése miatt lehet szükséged egy masszív asztalra. Mutatjuk, melyik korosztálynak milyen az ideális munkaasztal.
Már most érdemes elkezdeni hétvégi házat keresni a Fertő tónál - járd velünk körbe!
2023.08.14. #eladólakás #luxusingatlan #vízpart
Már most érdemes elkezdeni hétvégi házat keresni a Fertő tónál - járd velünk körbe!
Beléptünk a nyár utolsó hónapjába, ezért az idei szezonra már nem érdemes nagyobb terveket szőni, de jövőre is lesz nyár, amire érdemes már most felkészülni, például a pénztárcának megfelelő nyaralót keresni. Kicsit trükközzünk: a Balaton már túl drága? A Velencei-tó meg aztán pláne? Zoomolj ki, és foglalkozz kicsit a Fertő tóval! Már csak azért is, mert így esélyed van átruccanni az osztrák oldalra is. Mutatunk néhány csábító eladó nyaralót.
Miért nem választanának a kertépítők műfüvet a valódi fű helyett?
2023.08.14. #eladóház #eladólakás #kertészet
Miért nem választanának a kertépítők műfüvet a valódi fű helyett?
Vannak olyan felületek, ahol kényelmes a műfű használata, de a természetes füvet nem szabadna ezzel helyettesíteni. A természetben mindennek megvan a maga szerepe, így a fűnek is. Táplálékként, búvóhelyként szolgál, megköti a szén-dioxidot, csökkenti a környezet hőmérsékletét. Ezzel szembe lehet állítani a műfüvet, aminek most elmondjuk a hátrányait, hogy teljesen képben legyél, ha arra készülsz, hogy műfüvet telepíts a kertbe.
Ózd: a város, ami többet érdemelt volna
2023.08.13. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ózd: a város, ami többet érdemelt volna
Tudod, miért ilyen rossz a híre a borsodi városnak? És azt tudod, hogy nem is olyan régen még virágzó település volt? Következzék egy kis helytörténet egy borsodi tollából.