2023.03.09.

Költözz be új otthonodba idén tavasszal, az óbudai Duna-parton épülő Waterfront Citybe!

Költözz be új otthonodba idén tavasszal, az óbudai Duna-parton épülő Waterfront Citybe!
A több mint 20 éves múltra visszatekintő, számtalan díjat nyert Biggeorge Property több ütemben megvalósuló fejlesztése, a III. kerületben épülő Waterfront City egyedülálló a budapesti lakóingatlan-fejlesztések között.

hirdetés


A Watertfront City Óbuda szívében, a Duna-parthoz közel épül 5 hektáros helyszínen. Az 50 000 m2-es területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze a fejlesztést, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.

A Waterfront City első négy ütemében összesen 10 épületben 909 energiahatékony, AA+ besorolású lakás, 20 üzlethelyiség és 4 iroda épül. Két ütem átadása már megtörtént, így az első 4 épületben található lakások tulajdonosai már beköltözhettek új otthonukba.

A harmadik ütemben, 3 épületben összesen 218 lakás, 2 üzlethelyiség és 1 iroda átadását kezdi meg hamarosan az ingatlanfejlesztő. Két 9 emeletes és egy 13 emeletes épület épült, melyekben 27 m2-es stúdiólakástól egészen a 107 m2-es, nagyteraszos lakásokig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A lakások 96%-a teraszos kialakítású, a fennmaradó otthonok pedig kertkapcsolattal rendelkeznek.

Már a 4. ütem építkezése is elkezdődött, ahol 3 épületben összesen 253 lakás kerül kialakításra, melyek átadása 2024. II. félévében várható.

A Waterfront City különleges hangulata páratlan módon ötvözi majd a múlt építészeti értékeit és hangulatát napjaink leginnovatívabb megoldásaival. A zöldtetős lakóépületek és a hatalmas, parkos terület számos okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínál minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkozó, igényes otthonkeresők számára. A Waterfront City otthonai jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és világos terekkel rendelkeznek. A lakásokhoz tárolóhelyiséget és parkolóhelyet is lehet vásárolni. Az épületek földszintjein szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek, valamint irodák kerülnek kialakításra, biztosítva az ott élők mindennapi kényelmét. Továbbá számos szolgáltatással biztosít minőségi környezetet és magas színvonalat lakói számára. Ilyen például az ingyenesen elérhető wifi hálózat a parkban, a napelemes pad, az e-autó töltőállomás, az UV-B sugárzás jelző, vagy a smart parking szolgáltatás.

A III. ütem átadásával már 7 épület lakói élvezhetik majd a Waterfront City által nyújtott életérzést a mindennapokban.

Lakások még mindhárom épületben, változatos méretekben és emeleteken, igény szerint dunai panorámával is elérhetőek a III. ütemben.

WF_36_Kulso_Fin-0007+Sun-Low.jpg

A Waterfront City sétányán újonnan nyílt a Biggeorge Property helyszíni értékesítési irodája, ahol személyesen is várják az érdeklődőket a még kínálatukban szereplő lakások megtekintésére.

Az elmúlt években a Biggeorge Property lakóingatlan fejlesztéseiben vásárolt lakások jelentős része 20-30%-os értéknövekedést ért el az értékesítés kezdetétől számított egy éven belül.

Amennyiben új lakás vásárlásán gondolkozol, akár saját otthonnak, vagy befektetés céljából, ez a megfelelő alkalom, hiszen akár idén tavasszal már át is veheted új ingatlanod a Waterfront Cityben!

Befektetési célú vásárlás esetén a Biggeorge Holding cégcsoportjába tartozó Urbanrent bérbeadási szolgáltatásaival segíti a lakások hasznosítását.

További részletekért látogass el a Biggeorge Property weboldalára!


A BN Ingatlanfejlesztő Zrt. által szponzorált tartalom.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra