2023.09.13.Szerző: Cs. Z. #eladóház #ingatlaneladás #luxusingatlan

Megoldások forint helyett: ezeket az ingatlanokat euróért árulják

Megoldások forint helyett: ezeket az ingatlanokat euróért árulják

Több olyan hirdetés is szerepel az OTP Otthon kínálatában, amelynél az eladó euróban (is) meghatározza a vételi árat. Vannak köztük nagy értékű ingatlanok, de a lényeg az, hogy a forint ingadozása ellenére az eladó megőrizze az ingatlan értékét.


Kit ne bosszantana, hogy a felértékelt és pontosan megállapított árait az erős infláció pár hónap alatt elrontja?! Egy nívós ingatlan műszaki és esztétikai megoldásai azonban annál mindenképpen értékállóbbak, hogy ezt a veszteséget bárki is csak úgy benyelje, ezért sokan ahhoz a megoldáshoz folyamodnak, hogy megnézik az adott időpontban a forint/euró árfolyamot, és ahhoz rögzítik az árat.

5+5 félszobás családi hát Törökbálinton

Igazán csodálatos ez a 2670 négyzetméteres, ősfás telken épült 360 négyzetméteres villa. A ház története egészen 1895-re nyúlik vissza, és az értékét növeli, hogy megmaradt az eredetileg tervezett állapotában, statikailag és szerkezetileg is kiváló. Itt bármelyik helyiségbe lépsz be, történelemmel találkozol, amelyet annak idején Walla József mozaik és cementgyártó gyáros teremtett meg.

torokbalint.jpg

Kilencszobás ház a II. kerületben

Ezer négyzetméteres telken épült ez az 550 négyzetméteres ház, amelyben négy szinten kilenc szoba lett kialakítva. Az eredeti épületet – amelyet 1992-ben építettek – három éve a főfalakig bontották vissza, építették újjá és alakították ki prémium kategóriás ingatlanná.

A rengeteg üvegfelület és a déli fekvés miatt is a mesterséges fény csodálatosan megvilágítja akkor is, ha éppen nem süt a nap. Igazi luxusotthon. A teremgarázsban 4-5 autónak elegendő hely, továbbá wellness, szauna, komplett lakosztály, hatalmas erkély, fűthető úszómedence, riasztó és kamerarendszer az extrák között. A négy szintet kényelmes, széles lépcsőház köti össze, mely lehetővé teszi, hogy a szinteket egymástól függetlenül is meg tudd közelíteni, és teljesen el tudd szeparálni, mivel a ház eredetileg egy 4 lakásos társasháznak épült.

2kerulet.jpg

Érden luxus családi villa

Ez a kétszintes luxusvilla 2012-ben épült 2116 négyzetméteres telken, a hasznos lakóterülete 690 négyzetméter. A fogadótere hét méter belmagasságú, az emeleten két lakosztály található, nappalival, hálószobával, gardróbbal és fürdőszobával, nagy terasszal. Még egy vendégszoba, fürdőszobával is van ott.

Az ápolt kertben pálmafák, örökzöld növények emelik a komfortot, a kertben egy 150 négyzetméteres terasz, fűtött külső medencével, a hátsó terasz előtt halastó és kinti konyha található.

erd.jpg

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan hirdess jól ingatlant?
2023.09.30. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Hogyan hirdess jól ingatlant?
Ha gyorsan és megfelelő áron szeretnénk ingatlant eladni, akkor egy jól megírt hirdetés és hozzá az ingatlant reálisan bemutató képek nagyon fontosak. Mai cikkünkben hoztunk pár tippet, hogy mivel tehető érdekessé és informatívvá a szöveg és mi kell ahhoz, hogy a képek felkeltsék az érdeklődők figyelmét.
Sziamiaú, te vagy az? Megtaláltuk Hókuszpók kastélyát!
2023.09.29. #eladóház #luxusingatlan
Sziamiaú, te vagy az? Megtaláltuk Hókuszpók kastélyát!
Magas hegyek mögött, hol a tenger helyett az ég hupikék… ott bukkantunk rá arra a kastélyra, ami akár Hókuszpóké is lehetne. A mesében szereplő épületnek a felújított változata lehetne ez a bárdudvarnoki ingatlan, amiről a balszerencsés varázsló otthona jutott egyből eszünkbe. Kíváncsi vagy rá, miért?
Felújítandó magyarországi paloták, amelyek remek üzleti lehetőséget ígérnek
2023.09.24. #eladóház #ingatlaneladás #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
Felújítandó magyarországi paloták, amelyek remek üzleti lehetőséget ígérnek
Több száz kastélyt tartanak nyilván Magyarországon, ezek egy része turista látványosságként, illetve múzeumként mutatja be egy korszak, egy család történetét. Sok palota pedig magánkézben van, és a tulajdonos éppen megválni készül tőle. Ezeket mutatjuk meg.
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
2023.09.23. #eladóház #kertészet
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
Javában tart az ősz, és már úgy érzed, hogy hónapok óta bezárva élsz? A következő időszak elszigeteltségére adhat megoldást egy jól szigetelt télikert. A télikert sokféle lehet, kialakíthatjuk az erkélyünkből, beépíthetjük a teraszunk, vagy hozzá is építhetjük a házunkhoz. Minden évszakban élvezhetőek, megfelelő fűtéssel, árnyékolókkal és a nyitható üvegfelületekkel, tökéletes kényelmet biztosítanak télen és nyáron is.
Magyarország 12 legjobb panorámája +1 - tudsz ennél szebbet?
2023.09.18. #luxusingatlan #ingatlantörténelem
Magyarország 12 legjobb panorámája +1 - tudsz ennél szebbet?
Vízpart, hegyek, erdő közepe: mind olyan tulajdonság, ami egy ingatlan értékét jelentősen növelheti, az adu ász viszont vitán felül az örök panoráma. És ebből Magyarország alaposan ellátott, nézzük, az otpotthon.hu ingatlanhirdetései közül, melyek rendelkeznek a legcsodásabb panorámával!
Chrissy Teigen és John Legend álomotthona
2023.09.16. #luxusingatlan #ingatlanpiac
Chrissy Teigen és John Legend álomotthona
A Beverly Hills-i ingatlanban bőven van élet – a sztárpár négy kisgyerekkel költözött be a házba, de a barátok és a családtagok előtt is mindig nyitva áll az ajtó.
Ilyen egy kastélyban erős ország - Széchenyiek, Bedők és egy elképesztő különlegesség
2023.09.11. #eladóház #luxusingatlan
Ilyen egy kastélyban erős ország - Széchenyiek, Bedők és egy elképesztő különlegesség
Eladó az egész világ, és annak egy értékes szelete bekerült eheti válogatásunkba is, amelyben különleges ingatlanok közül szemezgettünk. Mint amilyen például a Bedő-házban található gyönyörű lakás, vagy a Rábaszemesen található Széchenyi-kastély is.
Panelből új építésűbe költöznél? Abszolút lehetséges!
2023.09.11. #ingatlaneladás #újépítésű
Panelből új építésűbe költöznél? Abszolút lehetséges!
Néhány éve a panellakások befektetési szempontból még zsákutcának tűntek, és bár azóta sem energiahatékonyabb a panel, az értékük mégis nőtt. Ha tízemeletesben laksz, de inkább a zöldbe vágynál, akkor most itt a lehetőség, hogy elcseréld új építésűre.
Nyugalom, csend és patakpart - dőlj hátra és élvezd, ahogy Sobri Jóska tette
2023.09.10. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #vízpart
Nyugalom, csend és patakpart - dőlj hátra és élvezd, ahogy Sobri Jóska tette
Sokak álma egy csodálatos telek, távol a város zajától, mondjuk pont egy patak partján, ahol élni és kipihenni is a hétköznapokat ideális. Nagy szerencsére bőven akad az OTP Otthon kínálatában ezekkel a kritériumokkal. Mutatunk is négy példát.