2023.09.18.Szerző: Bohus Péter #luxusingatlan #ingatlantörténelem

Magyarország 12 legjobb panorámája +1 - tudsz ennél szebbet?

Magyarország 12 legjobb panorámája +1 - tudsz ennél szebbet?

Vízpart, hegyek, erdő közepe: mind olyan tulajdonság, ami egy ingatlan értékét jelentősen növelheti, az adu ász viszont vitán felül az örök panoráma. És ebből Magyarország alaposan ellátott, nézzük, az otpotthon.hu ingatlanhirdetései közül, melyek rendelkeznek a legcsodásabb panorámával!


Budapesten nagy a vita, jobb-e Pesten lakni, ahonnan gyönyörűen rálátni a festői Budára, vagy Budán, ahonnan a lapos Pest látszik, de ha nyugatabbra költözünk, akkor már a Budai-hegység. Az elég valószínű, hogy Máriaremete egy olyan pontja ennek a régiónak, ahol már csak létezni is felüdülés. Lásd alább:

pano.webp

Leányfalu:

Ez a mindössze 64 négyzetméteres ház, ami egy elég nagy telekre épült Leányfalu értékeire világít rá: a kilátás észbontó, emellett a házat az idén felújították, az extrák között egy külső áru lift és egy kétbeállós garázs és klíma említhető még.

elado-csaladi-haz-leanyfalu-95209687-t6.webp

És már Pécsen is vagyunk, ahol a Mecsek ígér háborítatlanságot és a szemnek pihentető képeket. Az alábbi 200 négyzetméteres medencés családi ház ráadásul erdőben található, így a panoráma gyakorlatilag belelóg az erkélybe.

elado-csaladi-haz-pecs-90975579-t6.webp

Ha pedig arra lennénk kíváncsiak, hogy van-e valódi panoráma Pécs környékén, máris mutatunk egy másik házat. Innen nézve a panoráma idilli:

elado-csaladi-haz-pecs-96965900-t6.webp

Csabdi:

Ezen a kis településen a Gerecse aljában, a Zsámbéki medence fölötti első dombok közti völgyben árulnak egy 80-as építésű házat, ahonnan Bicske csak egy perc autónyi távolságra található. A telek 1117 négyzetméteres, a kert parkosított, rendszeresen gondozott, saját öntözőrendszerrel kiépítve.

elado-csaladi-haz-csabdi-96521971-t6.webp

Ez a szentendrei, ötszobás, 250 négyzetméteres, háromszintes ház örök panorámát ígér. Méghozzá a hatalmas üvegfelületekkel, tágas terekkel, körpanorámás teraszokkal is mintha mindent ennek vetettek volna alá.

elado-csaladi-haz-szentendre-93829474-t6.webp

Piliscsaba "legszebb utcájában, hegyekre néző panorámával" eladó ez az újszerű, hat szobás, 274 négyzetméteres ház, ami egy 801 négyzetméteres telken áll.

elado-csaladi-haz-piliscsaba-89857977-t6.webp

Térjünk vissza Budapestre egy elképesztő panoráma erejéig: ez itt az Orbánhegy, ahol 1400 négyzetméteres telken épült ez a különleges ház, amely csendes, meghitt zsákutca végén található elvehetetlen örök panorámával, ősfás kerttel, jakuzzival, medencével.

elado-csaladi-haz-budapest-xii-kerulet-orbanhegy-92620329-t6.webp

A harkányi szőlőhegyen, jól megközelíthető, 1665 nm-es, örök panorámás telken eladó az alábbi panorámával rendelkező 72 négyzetméteres házikó, ahonnan naposabb időben a Siklósi is várig ellátni.

elado-csaladi-haz-harkany-90323703-t6.webp

Ez a többgenerációs, kétszintes családi ház Zalaegerszegen, közkedvelt, csendes, nyugodt, városrészben található. A konyhabútort finom pasztelszínekben álmodták meg, egyedi méretre gyártott és profi kivitelezésű. A ház belső ajtói egységes fából készültek, melyek harmonizálnak a gyönyörű antik bútorokkal.

A 3424 négyzetméteres udvar parkosított, gyümölcsfákkal és a szép díszcserjékkel gazdagon beültetett.

elado-csaladi-haz-zalaegerszeg-88884948-t6.webp

Héreg:

Gerecse dimbes-dombos karéjában szemet gyönyörködtető, panorámás csendes részén eladó egy komoly birtok két présházzal. Komoly birtok: 8424 négyzetméteres a telek, az épületek egy része lakható, de nagyrészt felújításra szorulnak.

elado-csaladi-haz-hereg-97032847-t6.webp

Csodás kilátásról beszélni Magyarországon, miközben nem említjük a Balatont? Ilyen nem fordulhat elő, rögtön mutatunk is néhány balatoni ingatlant, ami a látványért is már megérné.

Ez a négy+ egy szobás, százötven négyzetméteres, kiváló állapotúnak látszó ház egy 825 négyzetméteres telken áll.

elado-csaladi-haz-fonyod-95058603-t6.webp

Sokszor elég csak egy szót mondani, minden magyarázat szükségtelenné válik: ez Csopak. A ház 200 négyzetméteres, saját úszómedencével rendelkező, minden igényt kielégítő háromszintes. A panoráma kis híján 360°-os.

elado-csaladi-haz-csopak-88346706-t6.webp

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Sziamiaú, te vagy az? Megtaláltuk Hókuszpók kastélyát!
2023.09.29. #eladóház #luxusingatlan
Sziamiaú, te vagy az? Megtaláltuk Hókuszpók kastélyát!
Magas hegyek mögött, hol a tenger helyett az ég hupikék… ott bukkantunk rá arra a kastélyra, ami akár Hókuszpóké is lehetne. A mesében szereplő épületnek a felújított változata lehetne ez a bárdudvarnoki ingatlan, amiről a balszerencsés varázsló otthona jutott egyből eszünkbe. Kíváncsi vagy rá, miért?
Szekszárd, a boron túl - miért nem kedvence a régió a helyieknek?
2023.09.28. #ingatlantörténelem #ingatlanvásárlás
Szekszárd, a boron túl - miért nem kedvence a régió a helyieknek?
A város, amelyről mindenkinek elsőre a bor jut eszébe, a borkóstolókon kívül rengeteg programmal, kulturális látnivalóval kényeztet minket. Ezeket nézd meg, ha arra jársz, és még eladó szekszárdi ingatlanokat is mutatunk!
Ez a mór villa, vagy egy rózsadombi kacsalábon forgó kastély illik jobban hozzád?
2023.09.25. #eladóház #ingatlantörténelem
Ez a mór villa, vagy egy rózsadombi kacsalábon forgó kastély illik jobban hozzád?
Csillogás at its best, a legtöbbször nem is sejtjük, micsoda luxussal vagyunk körbe véve. Mivel ezen a héten is elkészítettük válogatásunkat, amiben a legkülönlegesebb eladó ingatlanokat mutatjuk be, most megtudhatod a választ. Ezek a pazar villák elfeledtetik minden gondodat.
Felújítandó magyarországi paloták, amelyek remek üzleti lehetőséget ígérnek
2023.09.24. #eladóház #ingatlaneladás #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
Felújítandó magyarországi paloták, amelyek remek üzleti lehetőséget ígérnek
Több száz kastélyt tartanak nyilván Magyarországon, ezek egy része turista látványosságként, illetve múzeumként mutatja be egy korszak, egy család történetét. Sok palota pedig magánkézben van, és a tulajdonos éppen megválni készül tőle. Ezeket mutatjuk meg.
Bár a fejedben most felcsendült az ismert zene, de Gazdagrét akkor is érdekes, ha nem a Szomszédokról van szó
2023.09.22. #ingatlanvásárlás #budapest #ingatlantörténelem
Bár a fejedben most felcsendült az ismert zene, de Gazdagrét akkor is érdekes, ha nem a Szomszédokról van szó
Sokan talán nem is tudják, milyen mintaszerű lakótelepről van szó.
Slambuccal és nemzetközileg elismert felsőoktatással hívogat Debrecen
2023.09.17. #eladóház #eladólakás #lakópark #ingatlantörténelem #családiház
Slambuccal és nemzetközileg elismert felsőoktatással hívogat Debrecen
Irodalmi nagyjaink közül sokan voltak a debreceni református kollégium diákjai; ez és a Virágkarnevál valószínűleg egybeforrt Debrecen nevével. Hajdú-Bihar vármegyeszékhelye mindemellett igyekszik megújulni is. A cívisváros az utóbbi években új lendületet kapott, ami kétségtelenül előnyére vált. Nézzük, milyen területeken fejlődött a város!
Chrissy Teigen és John Legend álomotthona
2023.09.16. #luxusingatlan #ingatlanpiac
Chrissy Teigen és John Legend álomotthona
A Beverly Hills-i ingatlanban bőven van élet – a sztárpár négy kisgyerekkel költözött be a házba, de a barátok és a családtagok előtt is mindig nyitva áll az ajtó.
Megkínálhatunk egy téntával? Gyere velünk irodalmi ihletettségű kulináris sétára
2023.09.15. #eladóház #eladólakás #ingatlantörténelem
Megkínálhatunk egy téntával? Gyere velünk irodalmi ihletettségű kulináris sétára
Se szeri, se száma a meséinkben, regényeinkben említett jellegzetes magyar ételeknek és a vendégszeretetnek. Egyes íróink az egyszerű klasszikusokról is olyan érzékletességgel mesélnek, hogy az embernek összeszalad a szájában a nyál. Jöjjön a mi menünk!
Ha már nem zakatol a vonat, pattanj biciklire a Dunakanyarban ezen a szakaszon
2023.09.14. #eladóház #ingatlantörténelem
Ha már nem zakatol a vonat, pattanj biciklire a Dunakanyarban ezen a szakaszon
Veszélybe került a vonatközlekedés az Esztergom-Almásfüzitő-szakaszon is. Arra kell készülni, hogy a Dunakanyar ezen részét a jövőben buszos, autós vagy a kerékpáros közlekedéssel lehet majd elérni. Esetleg gyalogolva. Akárhogy is, az itt található települések semmit sem veszítenek a vonzerejükből. Mutatunk is két ingatlant, amiket érdemes meglátogatni.