2022.08.14.

Mit tudsz venni 10 millió forint alatt?

Mit tudsz venni 10 millió forint alatt?
Semmit? Dehogynem! Igaz, valószínűleg kompromisszumot kell majd kötnöd egy-két dologban, de ha csak ennyit szeretnél költeni a vásárlásra, akkor bizony valamit valamiért. Mi is kíváncsiak voltunk, hogy a lassan csillagászati ingatlanárak mellett találunk-e olyat a Startlak.hu kínálatában, ami nem kerül többe 10 millió forintnál.

 

Távolabb a fővárostól

Aki ilyen alacsonyan határozza meg az ingatlanvásárlásra szánt keretet, az távolabb fog kerülni a fővárostól. Sőt, igazából még Pest megyétől is. A lakások és házak négyzetméter árai itt voltak és vannak most is a plafonon. A leendő hajlékod megtalálásakor a vételáron kívül vedd figyelembe, hogy:

· Mennyire élhető a település, ahová költöznél. Van-e bolt, orvos, óvoda, iskola, gyógyszertár?

· Mennyit kell utaznod a legközelebbi nagyobb településig

· Hogyan tudsz közlekedni? Van-e kiépített vasút, vagy rendszeres buszjárat?

· Van-e jogosítványod, autód? Az autód mennyire bírja a természetes terepet?

· Milyen az infrastruktúra?

· Mennyibe kerül a felújítása?

Utoljára hagytuk, de igazából a legfontosabb kérdés:

· Mivel fogsz foglalkozni? Mi lesz a munkád? A környéken kell megélhetés után nézned vagy otthonról tudsz dolgozni?

Lássuk, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre, ha 10 millió forintnál nem szeretnél többet a vásárlásra költeni!

Házikó az erdő szélén

Mátrafüred és Gyöngyös között található ez az aprócska, kétszintes hétvégi lak. Körülötte 1200 négyzetméternyi telek terül el, amit a hegy lába határol. Így adott a jó klíma, a csodaszép környezet, csend és nyugalom. Számos kedvelt turistaútvonal van a környéken, de ha majd letelepedsz, fedezhetsz fel kevésbé népszerűeket is. Téliesítés és teljes közművesítés után egész évben lakható.
Házikó az erdő szélén
Házikó az erdő szélén

Lehetőségek tárháza Békés megyében

Adott Mezőberényben egy 3 szobából álló családi ház, kocsibeállóval és 277 nm kerttel. Az egyik lakrésznek van bejárata az utcára, korábban ez zöldségesként működött. A ház őrzi a régi építészet hangulatát, zsaluzott ablakai megkapóak, viszont erősen ráfér a felújítás. Kreativitással és fantáziával számtalan lehetőséget kínál az újrakezdésre.

Lehetőségek tárháza Békés megyében
Lehetőségek tárháza Békés megyében

Teljesen felújított lakás 10 millió alatt

Létezik! Putnokon, Kazincbarcikától 17 km-re találtuk meg a biztonsági játékosok ideális lakását. Itt nem kell felújítással vacakolni, készen vár a zöldövezeti társasház földszinti téglalakása. 55 nm, amiben egy világos egész és egy fél szoba teljesen új laminált parkettával, a többi helyiség csempével és járólappal várja az újdonsült lakó érkezését. Műanyag nyílászárók támogatják a hőszigetelést, és hőtárolós villanykályha ontja télen a meleget.

Teljesen felújított téglalakás Putnokon
Teljesen felújított téglalakás Putnokon

Itt találsz még ingatlanokat 10 millió alatt

 

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra