2022.09.09.

Novembertől új esély nyílik ingyen napelemet igényelni

Novembertől új esély nyílik ingyen napelemet igényelni
A pályázat komoly esélyt nyújt arra, hogy növekvő rezsiköltségeinket a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük.

A tervezett tavaszi időpont helyett már novembertől elérhetővé válik a lakossági napelemes pályázat második üteme, mely óriási segítséget nyújthat neked is a növekvő rezsiterheket csökkenteni. A felhívás első üteme óriási érdeklődés mellett zajlott, és rekord mennyiségű, több mint 43 ezer pályázat érkezett be, ezért döntöttek a pályázat újbóli megnyitása mellett. A második ütemmel kapcsolatban további információ a www.napelem.palyazat.gov.hu weboldalon érhető el.

Eladó ház

De miért éri meg napelemet szereltetni a házunkra? Mert a jelenlegi  energiaárak mellett 3-4 havi rezsiköltség csupán az a volumen, amelyet a nyerteseknek várhatóan önerőből kell finanszírozniuk. Ezen a ponton viszont érdemes hangsúlyozni, hogy a napelemes rendszerekkel nem mondunk örökre búcsút az áramszolgáltatónak, hiszen a napelemek csak egy ideig képesek kielégíteni a fogyasztásunkat.

eladó ház

Összességében azonban a napelemek rendkívül hasznosak a háztartások számára. Egyrészt gyors megtérülést, illetve hosszú távon „féken tartható” rezsiköltségeket eredményeznek, de a környezetre sem ártalmasak, vagyis használatukkal háztartásunkat minden addiginál fenntarthatóbbá tehetjük. Nem árt azonban idejében ébrednünk, és a pályázat iránti érdeklődés fényében igénylésünket nem csak gyorsan, de szakszerűen benyújtani. Ehhez érdemes lehet egy pályázatíró szakemberhez fordulni segítségért, aki garantálhatja számunkra, hogy egészen biztosan nem fogunk kicsúszni a határidőkből.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra