2021.07.26.

Olcsó költöztetés rakodó emberekkel

Olcsó költöztetés rakodó emberekkel
A költözés nem egyszerű feladat. Akkor sem, ha csak irodát váltunk és akkor sem, ha az egész lakásból kell kipakolnunk. Sokan egyből arra gondolnak, hogy megoldják maguk a dolgot. Szólnak az ismerőseiknek, barátaiknak és pár óra alatt elvégzik a munkát. Elvégre ez a legolcsóbb megoldás.

hirdetés


Olcsó költöztetés

Tény, hogy ez esetben nem kell sofőrt és rakodókat fizetni, de a kérdés az, hogy megéri így költözni? Főleg úgy, hogy ma már nem feltétlenül kell csillagászati összegeket kifizetni a profi segítségért sem. Az olcsó költöztetés is rendelkezésre áll, függetlenül attól, hogy honnan hova szeretnénk költözni Budapesten belül, vagy akár az ország egy más pontjára.

Ezért éri meg az olcsó költöztetés

Ha házilag próbáljuk megoldani a költözést, annak nem mindig van jó vége. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy a hozzá nem értés jelentős károkat tud eredményezni. Ez azt jelenti, hogy érdemes kétszer is átgondolni vajon tényleg ez a legolcsóbb megoldás? Ha egy értékes tárgy széttörik vagy megsérül, akkor a költözésnek máris lesz plusz anyagi vonzata. Mivel az ismerőseink, barátaink nem értenek a profi csomagoláshoz, pakoláshoz, rakodáshoz bármikor történhet olyan incidens, amit jobb inkább elkerülni. Ezzel szemben a profi költöztetők minden terhet levesznek a vállunkról. Pontosan tudják, hogy melyik tárgyat milyen csomagolóanyaggal és milyen technikával érdemes megvédeni az esetleges sérülésektől. Nagy gondot fordítanak arra, hogy a tárgyakat óvatosan mozgassák és az eredeti állapotban juttassák el a helyszínre. A munkájukat gyorsan, precízen és megfizethető áron végzik el.

Mennyibe kerül az olcsó költöztetés?

Mindenkinek mást jelent, ha azt mondjuk, hogy olcsó. Jogosan merül fel tehát a kérdés, hogy pontosan mennyi az annyi? A konkrét árakról a szolgáltató honlapján, a diokoltoztetes.hu oldalon tudunk tájékozódni. Az árak a teherautó függvényében változnak, illetve természetesen az is számít, hogy hány rakodóemberre van szükségünk. Egyre vagy kettőre. A szolgáltatás megrendelésekor költöztető akciót is igénybe vehetünk, így a végszámla még kedvezőbb lehet a számunkra.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra