2023.11.16.Szerző: S. E. #dekor #lakberendezés

A fürdőszoba 6 aranyszabálya

A fürdőszoba 6 aranyszabálya

Az otthoni fürdőszoba az egyetlen hely, ahova mindenki elvonulhat. Ezért nagyon nem mindegy, milyen állapotban van. Függetlenül a helyiség méretétől vagy stílusától, van néhány tervezési szabály, amit érdemes megfogadni a kényelmes és ízléses fürdőért.


Szanálni kell!

Az első számú teendő a praktikus kialakításhoz az átgondolás. Ennek a legjobb módja, ha összeírod a fürdőszobai rutinodat, majd eltávolítod azokat a dolgokat, amelyeket sosem használsz, valamint azokat, amelyek már régiek, lejártak vagy nem szereted őket.

elado-teglalakas-nyiregyhaza-88541180-t6.webp Wellis Mamba Black mosdó, csaptelep, fürdő csaptelep és zuhanyzó, fűthető páramentes tükör, beépített világítás: ennek a nyíregyházi lakásnak a fürdőszobája maga az álom.

Jól átgondolt elrendezés

Egy hosszú élettartamú fürdőszobához próbáld meg az időtlen esztétikát ötvözni olyan természetes anyagokkal, amelyek nem könnyen használódnak el. Vedd figyelembe az apróbb részleteket is, hogy fürdőszoba legalább annyira praktikus legyen, mint amennyire szép! Gondolj a WC helyére, a mosdók, a tükrök, de még a zuhanyrózsa magasságára is!

Tökéletes tükörvilágítás

A fürdőszobatükör megvilágítása szintén nagyon fontos, amire a tervezők is sok időt és energiát fordítanak. A megfelelő tükörvilágítás kiválasztása attól függ, hogy milyen feladatokat kell elvégezni a térben. Ha sminkelni szeretnél benne, egészen más világítási tervre van szükséged, mint ha csak meghitt hangulatot teremtenél.

Még idén szeretnéd sikeresen eladni meghirdetett ingatlanod? Ha számodra is fontos, hogy hirdetésed minél gyorsabban eljusson az érdeklődőkhöz, érdemes kihasználnod novemberi 1+1 kreditakciónkat.

  • Még idén szeretnéd sikeresen eladni meghirdetett ingatlanod? Ha fontos, hogy hirdetésed minél gyorsabban eljusson az érdeklődőkhöz, érdemes kihasználnod novemberi 1+1 kreditakciónkat. Bővebben itt találsz róla információkat.

Utóbbi esetben érdemes egy LED-világítással ellátott tükröt vásárolni, de ha minden részletet szeretnél látni az arcodból, akkor érdemes plusz, erős fényt szolgáltató lámpákat felszerelni a falra – amelynek stílusa valójában a választott tükör típusától függ.

okos tükör.png Nemcsak a tükör világítás, hanem ebben az eladó ferencvárosi lakásban egy okos tükör is a rendelkezésedre áll, ha megkérdeznéd, ki a legszebb a környéken.

Kacatok a fiókban

A fürdőszobai tárolás az egyik legfontosabb kérdés, amelyet figyelembe kell venni a praktikus tér kialakítása érdekében. Csábító lehet sok-sok kiegészítőt és fürdőszobai terméket vásárolni, de a túlzsúfoltság, és az ennek köszönhető rendetlenség tönkre teheti az egyébként harmonikus teret.

Amennyiben rengeteg apró holmid van, vegyél több fiókrendezőt, és oda rejtsd el őket! A tiszta, rendezett fürdő nemcsak átláthatóbb, hanem könnyebben takarítható is.

Márványt a padlóra?

A fürdőszobai padlóburkolat kiválasztásakor olyan anyagokat kell figyelembe venni, amelyek nem csúsznak és nem látszik meg minden apró folt rajtuk. Általánosságban elmondható, hogy a fürdőszobai padlóhoz a legjobb anyagok a márvány és a porcelán. Ezek lágy textúrát és természetes mintázatot biztosítanak, amelyektől a fürdő mindig elegánsnak és tisztának fog tűnni. Emellett érdemes a zuhanyzó köré függönyt vagy üveget felszerelni, hogy minél kevesebb víz érje a padlót.

A helyiség dísze

Minden fürdőszobának szüksége van egy fő darabra, ami azonnal magához vonzza a tekintetet, és kifinomult hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. Tökéletes erre a célra egy fürdőszobai csillár, ami egyben a fő megvilágítási forrás és a tér középpontja is.

Egy gondosan megválasztott csillár luxust kölcsönöz a fürdőszobának és a tágasság érzését kelti. A hatalmas, dekoratív függőlámpák is karakteres látványt nyújtanak a fürdőszobában – például egy hatalmas keleti lámpa vagy egy méretes homokfúvott üveggömb is tökéletes választás.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 150 474 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Enélkül csak látszólag csodálatos egy lakás - miért van egy otthonnak sajátos szaga?
2023.11.29. #dekor #tippektrükkök
Enélkül csak látszólag csodálatos egy lakás - miért van egy otthonnak sajátos szaga?
Nem csak látványa, de szaga is van minden otthonnak, és ez utóbbi ugyancsak alapvetően meghatározhatja, milyen érzéseket kelt bennünk az adott ingatlan. Már a belépés pillanatában feldobhatja vagy letörheti a hangulatunkat az orrunkat megcsapó illat. Mitől lesz jó vagy rossz szagú egy lakás? Néhány egyszerű és természetes megoldás.
Drága a felújítás? Ezekkel a trükkökkel sok pénzt spórolhatsz
2023.11.19. #lakberendezés #dekor
Drága a felújítás? Ezekkel a trükkökkel sok pénzt spórolhatsz
Lakásfelújítás röviden: kis tervezés, sok pénz, vagy megfelelő tervezés és sok kompromisszum, amivel elkerülhető az anyagi csőd.
Hogyan díszítsd a kandallót karácsonyra?
2023.11.19. #eladóház #dekor
Hogyan díszítsd a kandallót karácsonyra?
A kandalló önmagában is kész látványosság, ám az ünnepek közeledtével vétek lenne kihagyni a dekorálásból. Érdemes akár a legtöbb díszt is a kandalló köré elhelyezni, hiszen elbírja, fizikailag és esztétikai értelemben is. Ha azonban nincs kandallód, még van időd dobozokból elkészíteni a valósághű mását, amit majd kedvedre dekorálhatsz.
Ne falazz tovább! Inkább táblás falburkolatokat ajánlunk
2023.11.13. #építőanyag #dekor #tippektrükkök
Ne falazz tovább! Inkább táblás falburkolatokat ajánlunk
Szeretnéd egy kicsit megújítani az otthonodat, de a tapétázást túl nagy feladatnak tartod, a festést pedig nem elég tartósnak? Van élet a retró lambérián túl is, sőt ma már nemcsak beltéren, hanem kültéren is változatos és izgalmas felületeket hozhatsz létre. Igen, te, mivel a paneleket saját magad is felrakhatod. Mutatjuk.
Télen is kiülhetsz az erkélyre, csak vegyél sapkát, sálat - és egyéb hasznos ötletek
2023.11.12. #eladóház #családiház #dekor
Télen is kiülhetsz az erkélyre, csak vegyél sapkát, sálat - és egyéb hasznos ötletek
Ha teraszos otthonod van, nyáron természetesnek veszed, hogy eggyel kijjebb költözöl és birtokba veszed a teraszt meg az erkélyt. De miért ne ücsöröghetnél az erkélyen mondjuk olyan időben is, amikor hideg van? Ha tiszta az ég, a csillagokban gyönyörködhetsz, borús idő esetén pedig maradnak a fényfüzérek és lámpások. Csak ne felejtsd el: sál sapka, kesztyű!
Hogyan tárolj a konyhában, hogy mindennek legyen helye?
2023.11.11. #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tárolj a konyhában, hogy mindennek legyen helye?
Időd jelentős részét a konyhában töltöd, hiszen itt készíted el az ételeket, de sokszor itt kap helyet az étkező is. A jól kialakított konyhában minden szinte egy karnyújtásnyira van, és könnyen rendben tartható. Utóbbi azért is fontos, mert itt egy mosogatóban hagyott tányér látványa is rumlis hatást kelt. Márpedig ahhoz, hogy jól érezd magad, a környezetedet is érdemes rendszerezned. Ebben a cikkben a konyhai tárolásra adunk néhány tippet, és mutatunk pár ötletes konyhát az OTP Otthon ingatlanjai közül inspirálódás gyanánt.
Erre figyelj, ha lakáshirdetéshez fotózol! 5 tanács a jó képekért
2023.11.11. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés #dekor
Erre figyelj, ha lakáshirdetéshez fotózol! 5 tanács a jó képekért
Könnyű elrontani egy hirdetést. Most azt járjuk körül, hogy mire érdemes figyelni a hirdetési fotók készítésénél.
7 szokás, amelyekkel egész évben rendben tarthatod a lakást
2023.11.06. #ingatlanhirdetés #lakberendezés #dekor
7 szokás, amelyekkel egész évben rendben tarthatod a lakást
Egy próbát mindenképpen megérnek a következő tippek, ha állandóan azon bosszankodsz, milyen kupi van otthon.
Frank Sinatra leghíresebb otthonai
2023.10.22. #ingatlantörténelem #dekor
Frank Sinatra leghíresebb otthonai
A legendás énekes ingatlanportfóliója több érdekes titkot is rejt. Megmutatjuk.