2023.02.14.

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval a Duna-part közvetlen közelében

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval a Duna-part közvetlen közelében
A Metrodom River a XI. kerületben, a Duna közvetlen közelségében épülő prémium lakópark.

hirdetés


A Metrodom River nem csupán a cég saját kínálatában számít különlegesnek, hanem az új építésű társasházak teljes hazai választékában is. Különleges fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium lakóparkká a Metrodom Rivert.

A vízparti otthonok a Budafoki úton, a Lágymányosi-öböltől délre, kiváló minőségben és magasszintű építészeti megoldásokkal épülnek. A lakások jelentős része így nemcsak csodálatos dunai panorámával rendelkezik, hanem a lakópark keleti kapuja is közvetlenül a Duna-parton épülő sétányra nyílik. Ez mindennapos lehetőséget biztosít arra, hogy az ideköltözők a Dunával közvetlen kapcsolatban élhessenek, akár a sétányon futva, sétálva, akár a folyón evezve töltődjenek fel nap mint nap. A központi elhelyezkedés biztosítja a városi közelséget, így rengeteg vásárlási vagy szórakozási lehetőség közül válogathatnak a lakók. A fenntartható, élhető környezetről és a megfizethető rezsiről a Metrodom Dual Eco innovatív hűtési-fűtési rendszer gondoskodik, mely működése nemcsak környezetbarát, de rendkívül energiatakarékos is.

River_otpotthon_2023_latvany_02.jpg

A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekeket, a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, a szaunáknak és a közösségi csónakháznak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a kényelmet, mindezeket pedig egy óriási autómentes belső park köti össze.

A közösségi szolgáltatások mellett az energiahatékonyság magas színvonala és okosotthon-rendszer garantálja, hogy mindenki megtalálja a lakások között saját álomotthonát.

A Metrodom jelen akciója keretében ez az álom pedig még inkább vonzó lehet, hiszen amennyiben most vásárol a Metrodom River lakóparkban lakást, megajándékozzuk egy autóbeállóval. Az 50-50%-os fizetési ütemezés választása esetén, további árkedvezményhez juthat, melynek minimum értéke 2,5 millió Ft.

Vásárold meg álmaid otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Metrodom River lakóparkban!

További részletekért látogass el a www.metrodom.hu weboldalra.


A Metrodom által támogatott megjelenés.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra