2024.07.08.Szerző: Cs. Z. #eladóház #ingatlaneladás

Barangolj Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében: Kisvárda, Tiszavasvári, Újfehértó és Nyírbátor

Barangolj Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében: Kisvárda, Tiszavasvári, Újfehértó és Nyírbátor

Szabolcs hazánk északkeleti vármegyéje, három ország – Szlovákia, Ukrajna és Románia – határolja. Tizenhárom járást, és 29 várost tartanak nyilván.


Természetesen a megyeszékhely Nyíregyháza a legnépesebb, 115 711 lakosával, míg a sorban Mátészalka követi 15 351 fővel, a legkisebb pedig az 1888 lélekszámú Máriapócs. A két legnagyobbal már külön foglalkoztunk, most a sorban a 3-6. helyen álló települések: Kisvárda, Tiszavasvári, Újfehértó és Nyírbátor következik. A későbbiekben foglalkozunk majd a többivel is, ezek: Nagykálló, Vásárosnamény, Fehérgyarmat, Ibrány, Nyírtelek, Balkány, Nagyecsed, Nagyhalász, Tiszalök, Csenger, Nyírmada, Kemecse, Rakamaz, Záhony, Demecser, Mándok, Baktalórántháza, Dombrád, Ajak, Vaja, Nyírbogát, Nyírlugos és Máriapócs.

Emeletes családi ház Kisvárda belvárosában

A 14 990 fős lakosú Kisvárda a vármegye harmadik legnépesebb városa, a Nyírség és a Rétköz határán. Nyíregyházától 47 kilométerre, az ukrán határtól 22 kilométerre fekszik. A városban 6832 ingatlant vettek nyilvántartásba, ezek átlagára 408 ezer forint/négyzetméter. Ez az országos átlagnál 46 százalékkal, míg a megyeinél 19 százalékkal olcsóbb. Az előző hat hónapban 2 százalékkal csökkent a településen az átlagár. A település központjában található ez a kétszintes, 135 négyzetméteres, három szobás családi ház, amely egy 830 négyzetméteres, parkos kerttervező által megálmodott telken fekszik, fúrt kúttal és öntözőrendszerrel. A ház 1981-ben épült, 2009-ben teljesen felújították. A fűtésről gázkazán gondoskodik, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoros hőleadókkal. Kandallót is lehetne telepíteni, hőszivattyús klímát is beszereltek. A házhoz teraszok, tárolók és egy kétállásos garázs is tartozik.

elado-csaladi-haz-kisvarda-102856401-t6.webp

Három szobás családi ház Tiszavasváriban

Tiszavasváriban 12 338 főt számolt 2023 év elején. A település a Keleti-főcsatorna bal partján, Nyíregyházától 28 kilométerre fekszik. Közelében található a Fehér-szik, amelyet tájvédelmi területté nyilvánítottak. A városban 4751 ingatlan található, ezek átlagára 261 ezer forint/négyzetméter, ami jóval az országos átlag alatti érték, de még a megyei átlagértéknek is csak a fele. Körülbelül az átlagárért lehet a tiéd ez a 106 négyzetméteres, három szobás családi ház, amelynek felújítása már elkezdődött, és körülbelül a háromnegyede el is készült, a többi már az új tulajdonosra vár. Ehhez a szükséges anyagok rendelkezésre állnak. A nyílászárókat két éve cserélték. A ház melegéről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A 1000 négyzetméteres telken egy 20 négyzetméteres, szerelőaknás garázs is ki lett alakítva. Az ingatlant bútorozottan veheted birtokba.

elado-csaladi-haz-tiszavasvari-101519456-t6.webp

Kettő plusz egy szobás ház Újfehértón

Újfehértó a Nyírség Hajdúság felé eső részen fekszik, a székhelytől 16 kilométerre, de Debrecentől sem sok a 35 kilométeres távolság. A városban 4815 ingatlant tartanak nyilván, az átlagár itt 349 ezer forint/négyzetméter. Körülbelül ezen az áron juthatsz hozzá ehhez a 2+1 félszobás, 71 négyzetméteres házhoz, amely egy viszonylag nagy, 2800 négyzetméteres telken áll. A város központjában, a helyi piactól 800 méterre található. Nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba található benne, tartozik hozzá egy fedett és egy nyitott terasz is. A meleget gáz és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Akár bővítésre is van lehetőséged.

elado-csaladi-haz-ujfeherto-103634251-t6.webp

Szépen felújított családi ház Nyírbátorban

A 11 388 fős Nyírbátor, a Debrecen-Nyíregyháza-Mátészalka háromszögben fekszik. Ha történelmét figyeljük, főleg a Báthoriakról híres, akik várkastélyt és római katolikus minorita templomot is építettek ide. De az utóbbi időben népszerű lett a város wellness és gyógyfürdője is. A városban 4727 ingatlan van, az átlag pedig négyzetméterenként 400 ezer forint. A város ipara is folyamatosan fejlődik, egyre vonzóbb környezetet teremtve az ideköltözőknek. A főút mellett, nagyon jó lokációval eladó ez a 105 négyzetméteres, 2+1 félszobás családi ház, amelyen tetőtér beépítési lehetőséged is van. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik, radiátoros hőleadókkal. Gázcsonk az udvaron van. A részben felújított, jó állapotú családi ház egy 400 négyzetméteres telken fekszik.

elado-csaladi-haz-nyirbator-103026067-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 140 884 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Japán vagy Toszkána? Egyik sem, hanem Magyarország legjobb külföldi stílusú otthonai
2024.05.11. #ingatlaneladás #lakberendezés
Japán vagy Toszkána? Egyik sem, hanem Magyarország legjobb külföldi stílusú otthonai
Szívesen nézegeted, hogy más országokban milyen körülmények között élnek az emberek? Az eltérő lehetőségek miatt különböző hagyományok alakultak ki a világon, és sokszor nemcsak az építészetben, hanem a belsők kialakításában is eltérnek a stílusok. Ki mit szeret a világban? Nemzetközi stílusú otthonok az Otpotthon.hu-n.
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
2024.04.21. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés #tippektrükkök
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
A következőkben abban nyújtunk segítséget, hogyan rakj össze egy ingatlanhirdetést, hogy az elérje a célját és meggyőző legyen a potenciális érdeklődőidnek. Tarts velünk!
Nem biztos, hogy hallucinálsz - megmozgatnak a geometriai minták a lakberendezésben
2024.04.01. #ingatlaneladás #lakberendezés
Nem biztos, hogy hallucinálsz - megmozgatnak a geometriai minták a lakberendezésben
Hogyan válik egy ingatlan bohókássá, vagy elegánssá, esetleg olyanná, ami már szinte pszichedelikus hatást eredményez? Számos lakberendezési stílus geometriai formákkal teszi izgalmasabbá vagy éppen a letisztulttá az enteriőrt. A geometria óriási hatással van az építészetre, a belsőépítészetre és a lakberendezésre is. Nem hiszed? Itt a bizonyíték.
Miért szeretjük télen nyáron a faházakat?
2023.11.04. #eladóház #építőanyag
Miért szeretjük télen nyáron a faházakat?
Egy hangulatos faház még akkor is jó érzéssel tölti fel a lelkünket, ha nem is a sajátunk és csak kívülről gyönyörködhetünk benne. Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen érzés lenne egy ilyen impozáns épület teraszán kávézni szombat reggel és hallgatni a madárcsicsergést? Így hát körbenéztünk az eladó ingatlanok között, hogy hol és mennyiért kapható egy romantikus fészek.
Hogyan hirdess jól ingatlant?
2023.09.30. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Hogyan hirdess jól ingatlant?
Ha gyorsan és megfelelő áron szeretnénk ingatlant eladni, akkor egy jól megírt hirdetés és hozzá az ingatlant reálisan bemutató képek nagyon fontosak. Mai cikkünkben hoztunk pár tippet, hogy mivel tehető érdekessé és informatívvá a szöveg és mi kell ahhoz, hogy a képek felkeltsék az érdeklődők figyelmét.
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
2023.09.23. #eladóház #kertészet
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
Javában tart az ősz, és már úgy érzed, hogy hónapok óta bezárva élsz? A következő időszak elszigeteltségére adhat megoldást egy jól szigetelt télikert. A télikert sokféle lehet, kialakíthatjuk az erkélyünkből, beépíthetjük a teraszunk, vagy hozzá is építhetjük a házunkhoz. Minden évszakban élvezhetőek, megfelelő fűtéssel, árnyékolókkal és a nyitható üvegfelületekkel, tökéletes kényelmet biztosítanak télen és nyáron is.
Panelből új építésűbe költöznél? Abszolút lehetséges!
2023.09.11. #ingatlaneladás #újépítésű
Panelből új építésűbe költöznél? Abszolút lehetséges!
Néhány éve a panellakások befektetési szempontból még zsákutcának tűntek, és bár azóta sem energiahatékonyabb a panel, az értékük mégis nőtt. Ha tízemeletesben laksz, de inkább a zöldbe vágynál, akkor most itt a lehetőség, hogy elcseréld új építésűre.
Nyugalom, csend és patakpart - dőlj hátra és élvezd, ahogy Sobri Jóska tette
2023.09.10. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #vízpart
Nyugalom, csend és patakpart - dőlj hátra és élvezd, ahogy Sobri Jóska tette
Sokak álma egy csodálatos telek, távol a város zajától, mondjuk pont egy patak partján, ahol élni és kipihenni is a hétköznapokat ideális. Nagy szerencsére bőven akad az OTP Otthon kínálatában ezekkel a kritériumokkal. Mutatunk is négy példát.
Ha beruházások, akkor lakóparkok is épülnek - ezek a legjobb megyei ajánlatok
2023.09.07. #ingatlaneladás #újépítésű
Ha beruházások, akkor lakóparkok is épülnek - ezek a legjobb megyei ajánlatok
A vidéki nagyvárosok körül épülő és bővülő ipari parkokkal szinte azonos ütemben új lakóparkok is épülnek. Hogy megkönnyítsük a választást, most vármegyeszékhelyeken kerestünk jobbnál jobb új lakás ajánlatokat, arra az esetre, ha éppen te is új életet kezdenél.