2021.06.03.

Vállalkoznál? – kezd újra vidéken

Vállalkoznál? – kezd újra vidéken
Valami másra vágysz? Kiszakadnál a megszokott hétköznapokból? Csend, nyugalom, szabadság és a természetközelség, élhetőbb környezet – talán ezek a leggyakoribb okai annak, ha valaki a városi helyett a vidéki életre vágyik. Ha vidékre szeretnél költözni jó minden részletet számításba venni. A vidéki életnek van egyfajta bája. Viszont nem csak romantikus és vadregényes, hanem kemény munkával is jár egy tanya fenntartása.

hirdetés


A járványhelyzetben a vidéki élet és élelmiszer felértékelődött. Több helyről hallottam, hogy mit nem adnának egy kis vidéki levegőért, a kertekről nem is beszélve. A vidéki ingatlanárak is már elkezdtek felfelé kúszni.

A következő összeállításunkban a legmenőbb tanyákat és farmokat válogattuk össze.

Mártélyon hangulatos tanya

Mártélyon kínálják eladásra ezt a hangulatos tanyát. Az ingatlanon található 140 négyzetméteres épület 1998-ra készült el, Csete György Kossuth- díjas építész tervei alapján. A telken jelenleg is gazdálkodás folyik, található rajta 5 db fóliasátor, ami a vételárat képezi és 3db fúrt kút is.  A belső kialakítása is figyelemre méltó, tágas terek és csodás fa berakásos mennyezet jellemzi.

Hangulatos tanya Mártélyon

Gyomaendrődi farm

Farm és állattartó telep eladó Gyomaendrődön. A terület kiváló állattartásra vagy takarmány termesztésre is egyaránt. Az istállóban tartható marha, disznó, birka, nyúl, de más állatállomány tenyésztése is alkalmas.

Gyomaendrődi farm

Őrbottyáni villa

Őrhalomban található ez az 1900-as évek elején eredetileg vízimalomnak épült villa épület.  A csodás épületben kialakítható panzió, intézmény, cégközpont de akár szociális intézmény is. Az 1,7 hektáros őrfás parkban egy patak csörgedezik, található rajta egy kerti tó is hidakkal.

őrbottyáni villa

Kiskundorozsmán kertészet

Kakukktojás itt az összeállításban, Kiskundorozsmán egy 20 éve kertészetként üzemelő ingatlant kínálnak eladásra. Ezen a területen nincs lakóépület, de van kiszolgálóhelyiség és bolt. Jelenleg is működik a kertészet szép virágokat, zöldséget termesztenek.

Kertészet Kiskundorozsmán

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra