2022.11.28.

Véget ért a Széfvadászat nyereményjáték

Véget ért a Széfvadászat nyereményjáték
Ezúton is köszönjük játékosaink részvételét az OTP Otthon Széfvadászat nyereményjátékban. A promóció lezárásához kapcsolódó minden információt megtalálsz ebben a bejegyzésben.

hirdetés


Jó hírünk van!

Minden azonnali nyeremény gazdára talált nyereményjátékunkban, aminek keretei között az ingatlanhirdetések képei között lehetett keresgélni az értékes nyereményeket. A nyereményjáték november 16-án 23.59-kor ért véget, a közel 250 ezer széfnyitást követően pedig november 22-én került kisorsolásra a Fődíj, azaz az 1 millió forinttal feltöltött bankkártya nyertese.
A fődíjra jogosult nyertes nevét sajnos adatvédelmi okokból egyelőre nem tehetjük közzé, azt azonban igen, hogy decemberben már kezében tarthatja nyereményét.

Azonnali nyertesek, figyelem!

Sajnos elképzelhető, hogy a nyereményről szóló kiértesítés a spam mappában landolt. Amennyiben úgy érzékeled, nem vettük fel veled a kapcsolatot, kérünk, ellenőrizd a spam mappát.

További kérdésed van?

Amennyiben a nyereményjátékkal kapcsolatban további kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal az OTP Otthon Facebook oldalán üzenetben.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra