Eladó ház Arnót 170 nm
Eladó ház Arnót 170 nm
Eladó ház Arnót 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7556971
Referenciaszám: 5799
Feltöltve: 7 napja

Arnót eladó családi ház 2+2 fél szobás: 63 millió Ft

63 millió Ft
370 582 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 839 Ft
Második évtől
249 522 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A megvásárlásra kínált ingatlan 1994-ben épült és 2020-ban teljeskörű felújításon esett át. A telek mérete 1100 nm, melyen tágas garázs, műhely és állattartásra alkalmas melléképület található. A földszinten egy nagy nappali, hálószóba, tágas előtér, fürdőszoba, étkező, konyha valamint spajz található. Az emeleten két hálószoba, nappali és fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlan főbb jellemzői: A közösségi terekben hidegburkolatok, a szobákban melegburkolatok vannak. Műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval, redőnnyel lettek ellátva. Az első szinten lévő fürdőszobában fürdőkád és zuhanykabin is beépítésre került, a felsőszinten pedig zuhanykabin található. A családiház melegéről lapradiátorokon keresztül vegyestüzelésű kazán és gázkazán is gondoskodik. Az ingatlant tágas terek, meleg színek jellemzik. Ideális több gyermekes családoknak. de akár két generáció együttéléséhez is szívesen ajánlom. Ez az ingatlan megfelelő CSOK és egyéb otthonteremtő támogatások igénybevételéhez, ezért Irodánkon keresztül ebben is teljeskörű szolgáltatással állunk szíves rendelkezésükre. Amennyiben hirdetésünk felkeltette figyelmét, hívjanak vagy keressenek bizalommal irodánk elérhetőségeinek bármelyikén! Jöjjön tekintsük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
pince
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 232 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Csendom Zsuzsanna
+36 70 232 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.