Eladó ház Balatonalmádi 118 nm
Eladó ház Balatonalmádi 118 nm
Eladó ház Balatonalmádi 118 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8001559
Referenciaszám: H481858
Frissítve: ma

Balatonalmádi eladó családi ház 3 szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
1 355 085 Ft/m²
118 m²
Alapterület
1011 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 839 Ft
Második évtől
675 710 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonalmádiban egyedi NAGYPOLGÁRI VILLAÉPÜLET eladó, a STRANDTÓL 5 PERC SÉTÁRA, igényes környezetben! A villaépület : - hasznos nettó alapterülete 118nm - a lakóterületen és a lodzsán felül a villa 26 nm-es, ősfákra néző teraszán is pihenhet - a villa alatt 19 nm-es pincehelyiség is rendelkezésre áll - eredeti zsalugáterek, ablakok, kétszárnyú ajtók, kövezet - A tetőtér beépíthető, az eredeti gerendázat jó állapotban van - összközműves - kb. 15 éve a teljes villany-, víz hálózat felújításra került - eredeti utcafronti kerítés - felújításra majd a későbbiekben gondolni lehet, de az épület stabil, jó állapotú, jelenleg is egész évben lakható A kert: -1011 nm - ősfákkal teli, vadregényes, park jellegű -Nyugalmas, feltöltő, pihentető -a kertben jól kihasználható, 13nm-es kis vendégház is rendelkezésre áll A környék: -Hangulatos, zöld, környezetben, jól szituált házak, szép kertek -jó állapotú, széles aszfaltos utca -- az utcában mindig lehet parkolni -Vasúti pályaudvar, strandok 5 perc gyalogtávolságra Ajánlom: - aki nem csupán egy házat, hanem egy klasszikus nagypolgári miliőt szeretne családjának -értékeli a háborítatlan, ősfás természeti környezetet -akik értékelik és megbecsülik a villa egyedi történelmét, ugyanis a 30-as években a hátsó teraszon folytak a szentmisék, közeli templomépület hiányában (lásd: fekete-fehér kép a fényképek között) -s mindezek mellett a befektetett pénzüket biztonságban szeretnék tudni egy hosszútávú, minden körülmények között értékálló befektetésben Hívjon, nézzük meg együtt a villát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1928
Terasz:
26 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY