Eladó ház Balatonfűzfő 133 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 133 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 133 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7516065
Referenciaszám: H457916
Feltöltve: ma

Balatonfűzfő eladó családi ház 4 szobás: 275,06 millió Ft

275,06 millió Ft
2 068 147 Ft/m²
133 m²
Alapterület
460 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 798 304 Ft
Második évtől
1 089 451 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi ritkaság a Balaton parton! Vízparti jellegű családi ház csodálatos örök panorámával keresi új tulajdonosát! Nem nagyon talál ilyen elhelyezkedésű ingatlant jelenleg a Balaton -partnál. Vízpart, horgászat , csodálatos panoráma és a gyönyörű Balaton látványa minden évszakban! Jellemzői: - A kerti kiskapun kilépve elénk tárul a füvesített Balaton part, és a csodás Balaton! - Fövenyfürdő-strand a ház mellett helyezkedik el. - 3 hálószobás, két fürdővel rendelkező családi házban padlófűtés működik, de kandallóval is felszerelt. - Emeleten mennyezeti klíma hűtő és fűtő hatású. - Antik fabútorok és nyílászárók egyedi megrendelésre a házhoz készültek. - A telek többnyire térkövezett, a ház előtt található díszkert automata öntözőrendszerrel felszerelt. - A ház 1998-ban épült, de 2021-ben szigetelést és új színt kapott. Elosztása: -az alsó szinten szép fedett nagy terasz, konyha+étkező, tágas nappali, zuhanyzós fürdőszoba+WC -emeleten 3 hálószoba, , fürdőszoba ,WC és egy 21 nm-es panorámás erkély található -fűtése gázcirkó kazánnal megoldott és a téli esték hangulatát a nappaliban elhelyezett kandallóval biztosíthatjuk -építés módja tégla, szigeteléssel -családi ház minősítésű, telek terület -tetőfedés Bramac tetőcserép, fa nyílászárókkal ellátott -alsó szinten a meleg víz ellátás a gázcirkó kazánról történik , hűtés fűtés légkondicionálóval is megoldott az emeleten - az alaprajz tájékoztató jellegű A tulajdonos a birtokba-adás dátumát 2025. 01. 01. ra határozta meg, addig bérleti szerződéssel használható. Balatonfűzfő a Balaton-part egyik közkedvelt települése, a Balaton Északi-partjának a kapuja, saját stranddal, uszodával, nyüzsgő hajósélettel. A fővárosból is könnyedén, gyorsan elérhető. A Balatonon kevés hasonló kvalitású ingatlan eladó. Tekintse meg ezt a remek adottságokkal és lehetőségekkel rendelkező ingatlant, mely kiválóan alkalmas állandó lakhatásra, befektetésnek kiadásra , vízparti nyaralónak is nagyszerű választás! Hívjon, tekintse meg személyesen, nem fog csalódni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Erkély:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Virág Tímea Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Virág Tímea Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY