Eladó ház Bodajk 240 nm
Eladó ház Bodajk 240 nm
Eladó ház Bodajk 240 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7564284
Feltöltve: 1 éve

Bodajk eladó családi ház 6+1 fél szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
329 167 Ft/m²
240 m²
Alapterület
2120 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó Bodajk csendes utcájában egy 250 nm2 es jó állapotú családi ház. Az ingatlan 3 különbejáratú lakást tartalmaz külső lépcsőn lehet megközelíteni a lakrészeket. A fűtés szintenként szakaszolható, az alsó és a felső szinten villany fűtés is van a vegyestüzelésen kívül. A tető héjazata bramac betoncserép, a padlástér szigetelt. A nyílászárók cserélve vannak. Az udvaron található 1 műhely vilannyal és szerelőaknával ellátva, egy garázs melybe a víz és villany is bevezetésre került. A telken található még egy pince. A hátsókertben termő gyümölcsfák és szőlő is található.Az előkert rendezett egy része betonos a másik fele befeüvesített. Alsó szint: A földszinti laksában található 1,5 szoba, konyha, étkezős nappali és egy sarokkádas fürdőszoba. Központi fűtés van radiátorokkal ami a vegyes tüzelésű kazánról és a villany kazánról is üzemeltethető. Középső szint: A középső lakás 3 szobát, egy konyhát, egy kádas fürdőszobát és egy étkezős nappalit tartalmaz. A lakrészben központi fűtés van radiátorokkal. A lakás részben bútorozott és teljes körűen felújított. Felső szint: A felső lakás 2 szobát, egy konyhát, egy spájzot, egy étkezőt és egy beépített erkélyt tartalmaz. Központi fűtés van vegyestüzeléssel és villannyal is üzemeltethető. Az ingatlan felújított, panorámás kilátással.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
panoráma
étkező
terasz
pince
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 594 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 594 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY