Eladó ház Budaörs 444 nm
Eladó ház Budaörs 444 nm
Eladó ház Budaörs 444 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7356115
Referenciaszám: HZ093192
Feltöltve: 8 napja

Budaörs eladó családi ház 7 szobás: 287 millió Ft

287 millió Ft
646 396 Ft/m²
444 m²
Alapterület
993 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 832 947 Ft
Második évtől
1 136 728 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Budaörsön!Legmodernebb napelemrendszert kapott az ingatlan a napokban, így a rezsi gyakorlatilag 0 Ft ezáltal!!!Eladóvá vált egy budaörsi 444 nm-es külön álló családi ház Budaörsön, kertvárosias csendes környezetben!A tégla szerkezetű nagy méretű ingatlant tudom ajánlani akár több generáció összeköltözésére, kiváló otthont nyújthat nagy családok számára, illetve befektetésnek is remek lehet, akár Panzió üzemeltetésére. A közel 1000 nm-es telken öntözőrendszer lett kialakítva, ami a csodaszép zöld fűről, és a szépséges növényekről gondoskodik az udvarban.Itt található még egy 8x4 méteres épített medence is, amely nagyon kellemessé tudja tenni a forró a nyári napokat. Az ingatlanon belül azonban egy kis intim szauna is helyet kapott az alagsorban,amely kellemes kikapcsolódást nyújt egy fárasztó nap után.Az ingatlanhoz tartozik egy 40 nm-es fűtött garázs is, amely a házból is megközelíthető, és akár három autó parkolását is tudja biztosítani.Infrastruktúra valamint megközelítés szempontjából tökéletes az ingatlan elhelyezkedése, pár percen belül minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.Úgy mint oktatási intézmények, uszoda, sportcsarnok, színház, játszóház, bevásárló központok, stb....A budaörsi hegyek csodálatos látványt nyújtanak az ott élőknek, valamint remek kirándulásokat és túrákat lehet errefelé szervezni.Nagyon sok szép dolgot lehetne még az ingatlanról írni, ezért amennyiben felkeltette hirdetésem az érdeklődését, kérem hívjon!Szívesen megmutatom ezt a csodaszép ingatlant, hogy aztán dönteni tudjon felőle!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2005
Erkély:
143 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Georgina Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Georgina Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY