Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 95 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 95 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 95 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8129500
Referenciaszám: 360011005-55
Frissítve: 6 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 2+1 fél szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
1 472 632 Ft/m²
95 m²
Alapterület
440 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 444 Ft
Második évtől
591 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csillaghegy hegy felőli oldalán kínálunk megvételre egy 95 nm-es nappali + 2 hálószobás családi házat 440 nm-es telken. Az ingatlan tekintélyes méretű előszobával, nappalival – melyben egy működő, karbantartott cserépkályha is található – és két hálószobával rendelkezik. Élhető méretű, étkezős konyhájához tartozik egy kamra is. A kert hátsó részében egy cca 40 nm-es, kétszintes vendégház is található. Ez tökéletesen alkalmas akár irodának is. A házat folyamatosan karbantartották tulajdonosai. A kazán 3 éves – bélelt kémények újak, műanyag ablakok és új bejárati ajtó került beszerelésre. Kitűnő lokációja miatt is kivételes lehetőség – busz és hév közlekedés, iskolák, óvodák séta távolságban, bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségek (Csillaghegyi strandfürdő) néhány perc autóval. Ha eladandó ingatlanja van, annak értékbecslésében INGYENES TANÁCSADÁST biztosítok, valamint INGYENES TELJESKÖRŰ hitelügyintézéssel, kedvező ügyvédi munkadíjakkal állunk rendelkezésére. On the hillside of Csillaghegy, we offer for sale a 95 sqm family house with a living room and 2 bedrooms on a 440 sqm plot. The property features a spacious hallway, a living room with a functioning, well-maintained tile stove, and two bedrooms. The kitchen is of a livable size with a dining area and includes a pantry. At the back of the garden, there is an approximately 40 sqm, two-story guest house, which is perfectly suitable as an office. The house has been continuously maintained by its owners. The boiler is 3 years old, the lined chimneys are new, and plastic windows and a new front door have been installed. Its excellent location also makes it a unique opportunity – bus and HÉV transport, schools, kindergartens within walking distance, shopping, and recreational opportunities (Csillaghegy beach bath) a few minutes by car. If you have a property for sale, I offer FREE CONSULTATION for its appraisal, and we also provide FREE COMPREHENSIVE loan management with favorable attorney fees.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weston Gyöngyi 3 Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 393 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weston Gyöngyi 3 Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 393 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY