Eladó ház Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton belül) 176 nm
Eladó ház Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton belül) 176 nm
Eladó ház Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton belül) 176 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 6700606
Referenciaszám: 360081033-690
Feltöltve: 7 napja

Budapest VI. kerület eladó családi ház 3 szobás: 123 millió Ft

123 millió Ft
698 864 Ft/m²
176 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 356 977 Ft
Második évtől
487 169 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÖZPONTI HELYEN, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT ÉTTEREM VAGY TÖBB TEVÉKENYSÉGRE ALKALMAS INGATLAN! Nyugati tértől 4-5 perc sétára, Belső Terézvárosban, Teréz körút-Dessewffy u.-Jókai u. határolt területen a Teréz Körúttól 20 méterre található TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT 176 nm-es, minden engedéllyel rendelkező, rengeteg helyiséges étterem tulajdonjoga eladó. Az ingatlan egy 4 emeletes jó állapotú épület pinceszintjén helyezkedik el és jelenleg is üzemel. Kialakítását tekintve egy IMPOZÁNS lépcsőn jutunk le a 2 vendégteres étterembe (összesen 53 fő ültetve) ahol a bárpulton kívül még helyet kapott egy ruhatároló illetve egy kisebb raktár is. Tovább haladva találjuk a Női illetve férfi mellékhelyiségeket valamint a személyzeti öltözőt. A nagy konyhákra jellemző LÉGTECHNIKÁVAL és ipari ELSZÍVÓVAL felszerelt konyhából nyílnak a gazdasági helyiségek, fehér/fekete mosogatók, raktárak, előkészítők (hús valamint zöldség), HŰTŐKAMRA, illetve a SAJÁT LIFT ami az utcaszintről az étterembe könnyíti meg a szállítást. Fűtését tekintve gázcirkó, de helyet kapott egy garanciális, gazdaságos IPARI hűtő/fűtő INVERTERES KLÍMA is. A TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁS kiterjedt az ingatlan elektromos hálózatának cseréjére, vízhálózat cseréjére, újra vakolásra, új lift beszerelésére, légtechnika cserélésére, szennyvíz hálózat és átemelő cserélésére, hideg és faburkolatok felújítására/cseréjére. HA NEM ÉTTEREMNEK VAGY KIFŐZDÉNEK HASZNÁLJA AKKOR AZ INGATLAN TÖKÉLETES SPORT CENTRUMNAK, MOZGÁS STÚDIÓNAK, FITNESS/TÁNC TEREMNEK, ORVOSI-FOGORVOSI RENDELŐNEK, IRODÁNAK, ÜZLETNEK, BEMUTATÓTEREMNEK, SZÉKHELYNEK, BELVÁROSI RAKTÁRNAK, ÜZLETNEK, BEMUTATÓTEREMNEK, KÁVÉZÓ, DRINK BÁR STB… LEHETŐSÉG VAN BÉRLETI JOG VÁSÁRLÁSÁRA IS: 10 ÉVRE SZÓLÓ BÉRLETI JOG: 20 M ft és havi 700.000,-Ft+Áfa+Rezsi (amely közben szintén van lehetőség az aktuális áron történő megvásárlásra) Az étterem kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően közvetlen közelében található több szálloda, hotel, hostel, AIRBNB lakás/szoba, intézmény, és ami a legfontosabb NAGY ÁTMENŐ FORGALOM! A 4-6 villamos megállója 2 perc sétán belül. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeimen. Ha az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 513 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Szatmári Ottó
+36 20 513 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.