Eladó ház Budapest XV. kerület 323 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület 323 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület 323 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7396123
Referenciaszám: HZ011107
Feltöltve: 8 napja

Budapest XV. kerület eladó családi ház 8 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
572 755 Ft/m²
323 m²
Alapterület
774 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 536 917 Ft
Második évtől
732 734 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pestújhelyen kétgenerációs, jelenleg kétlakásos hatalmas családi ház eladó!Az akár négy lakásos társasházzá is alakítható (Lke-1/HZ-2), irodaháznak is alkalmas, de jelenleg kétgenerációsként használt épületben most két lakás található: a földszinti lakás 120nm. Korábban félig rendelő, félig lakás volt, vagyis könnyedén újra kettéosztható. Az emeleti lakás bruttó 167, nettó 135nm-es (100nm + 35nm), belső két szintes (tetőtérbeépítéses).Az emelet és a tetőtér (ideértve a teljes tetőszerkezetet is) 2005-ben került kialakításra, a földszinti rész is ekkor lett modernizálva. A teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Mindkét lakásnak és a szuterénnek is saját, külön udvari bejárata van. A földszinti lakásnak saját utcai bejárata is van, az emeleti lakásnak pedig a kerítés megbontásával van lehetőség a ház másik oldalán saját utcai bejáratot kialakítani, amivel a kert is könnyen kettéoszthatóvá válna.A ház alatt van még egy külön, udvari bejáratú, 78nm-es szuterén, ami jelenleg zenekari próbateremnek van berendezve. A kertben ezen felül van még egy 30nm-es önálló garázsépület is, amihez egy kis műhelyt is hozzátoldottak. A víz, villany és a csatorna a garázsba és a szuterénbe is be van vezetve,  ezen felül pedig a szuterénbe a földszinti lakással közös cirkófűtés is van.A két lakásnak két külön saját Junkers kazánról üzemelő cirkó fűtése van. A földszinti lakás plusz a szuterén az egyik kör, az emelet plusz tetőtér a másik kör. A két kazán egymástól függetlenül üzemel. A két lakásnak külön villany és külön gázórája van. A vízóra jelenleg közös. Van még egy öntözést mérő vízóra is.A 774 négyzetméteres kertben jelenleg 3 autó beállására van hely kialakítva, mellette pedig a gyerekek számára van berendezve a kert többi része. Két termő gyümölcsfa, valamint egy gyönyörű fenyő ékesíti még a kertet.Egy kőhajlításnyira van a Kolozsvár utcai piac és a Pléhcsárda, a Tesco express, a háziorvos, a gyógyszertár és egy csomó más hétköznapi élethez fontos szolgáltatás és kisbolt.M3 fel-/lehajtó 3 percre autóval. Belváros kb 20-25 perc. Tömegközlekedéssel, a 62-es, 69-es villamoson, vagy az 5-ös, 124-es, 125-ös buszokon lehet elérni. A tervek szerint 2023-ban a piac mellett Pestújhely néven elkezdik építeni az új vasúti megállóhelyet is. Az S76-os vonat áll majd itt meg. (Újpalota megálló 15 perc gyalog)Parkolni a kertben jelenleg 3-4 autó tud, de akár 7-8-nak is lenne hely, plusz a garázs, de ha ez nem lenne elég, a ház előtt is van még több ingyenes utcai parkolóhely.Kérdés esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
8,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viczián Balázs Duna House - Szent László út Az iroda összes hirdetése
+36 70 506 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viczián Balázs Duna House - Szent László út Az iroda összes hirdetése
+36 70 506 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY