Eladó ház Budapest XVI. kerület 83 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület 83 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület 83 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7627763
Referenciaszám: 360501085-3
Feltöltve: 7 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 2+1 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
903 614 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1326 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
I speak English, so please feel free to contact me if I can be of any further assistance. Eladó, Mátyásföldön, a Verőce köz közelségében, 83 négyzetméteres, két és fél szobás, egy szintes, felújítandó, tégla építésű családi ház, 1326 négyzetméteres telken. Az ingatlan, összközműves, tehermentes és 60 négyzetméteren alápincézett, 3 négyzetméter terasszal, nagy kerttel. A körbejárható épület nem szigetelt, falai 40 cm vastagságúak. A ház melegét gázkonvektorok és egy fatüzelésű kályha adja, a meleg vizről átfolyós gázbojler gondoskodik. A nyílászárók fából készültek és redőnnyel ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági funkcióval felszerelt. A havi rezsi a leghidegebb téli időszakban 55 000 Ft, mely magában foglalja a fűtés, gáz, villany, víz, csatorna és szemétszállítási költségeket. Az építési telek övezeti besorolása LKe-1/XVI./Sz 1. -2 személygépkocsi elhelyezését kell biztosítani a telken -telek utcafrontja 36 méter -25 % a telek beépíthetősége ( egy építési egység helyezhető el rajta ) -terepszint alatti mutató 35% -zöldfelület min. 60% -építmény magasság 7,5 m A közelben helyezkedik el a Szilas patak, az Örs vezér tere 10 perc alatt megközelíthető, ahol plázák ( Árkád, Sugár ), Ikea, Cédrus piac, tanintézmények, orvosi rendelők, 2-es metró, HÉV, busz,- és villamosjáratok állnak rendelkezésre. Sétáló távolságra található a HÉV megálló, és a 92-es busz megállója is. Tökéletes vállalkozás, befektetés és otthon kialakítására egyaránt. Várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1942
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
terasz
pince

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 325 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Ványik Edina
+36 20 325 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.