Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 70 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 70 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7559126
Frissítve: 9 hónapja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 2+1 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
855 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1132 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők, önálló házra vágyók, építési vállalkozók! Budapest, XVII. kerületében Rákoscsabán kínálok megvételre egy felújítandó állapotú, ÖNÁLLÓ , körbejárható 70 m2-es+ 6m2-es teraszos családi házat könnyűszerkezetes garázzsal, 2 utcára nyíló nagy telekkel. A kertvárosi környezetben lévő, aszfaltozott úton megközelíthető téglafalazatú családi ház a 60-as években épült masszív, strapabíró alappal,betonfödémmel. Az épület jelenleg 2 szoba, konyha, zuhanyozós fürdőszoba wc-vel, kamra és előtér, félszoba (teraszról megközelíthető) , műhely és terasz helyiségekből áll. Fűtése jelenleg cirkó gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról, melegvíz ellátása átfolyós rendszerű gázkazánról megoldott . A ház műszaki és esztétikai felújítást igényel, klasszikus Kádár kocka, amelyből némi fantáziával csodálatos új otthon varázsolható. A házhoz tartozó összközműves telek nagysága 1132 m2, amely a környéken ritkaság számba megy és amelynek még hihetetlen nagy előnye, hogy a telek 2 utcáról megközelíthető. A telek ügyvédi használati megosztással még jobban hasznosítható hiszen egy másik épület is építhető a telekre, a kert végében. Az épület mellett a kertben egy könnyűszerkezetes gépkocsi-beálló is megtalálható, melyet jelenleg raktárnak használnak. Az épület mögött,- a házhoz kapcsolódva- félszoba és műhely is helyett kapott valamint a kert hátsó részében állatok tartására alkalmas ól is megtalálható. Nagy kincse még az ingatlannak a kertben lévő rengeteg, termő gyümölcsfa: több diófa, almafa, szilvafa, körtefa, barackfa ,birsalma, málna, ribizli. Az ingatlan TEHERMENTES rövid időn belül birtokba vehető. Amennyiben az ingatlan hirdetése felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal és további kérdéseire szívesen válaszolok.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
kamra
terasz
melléképület
műhely
bútorozatlan
vízórás
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdu Edina Hajdu Edina Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdu Edina Hajdu Edina Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY