Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 120 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 120 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8128347
Referenciaszám: M279417-4657191
Frissítve: 1 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
541 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
290 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 536 Ft
Második évtől
274 679 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest XX. Kerület - Pacsirtatelep részén egy önálló, tégla építésű családi ház. Az ingatlan saroktelken található, nettó méretét tekintve 120 nm-es 2 szintes családi ház. Elosztás szempontjából az alsó szinten található 2 db egész értékű nagyszoba, konyha - étkező - mögötte található kamrával, előszoba, közlekedő, fürdőszoba külön WC helyiséggel. Az előszobából tudunk feljutni a felső szintre, ahol egy tágas nappali - szoba található, emellett egy szoba, Wc helyiséggel és egy kialakítatlan helyiség, ami minimális ráfordítással fürdőszoba - szoba is lehet. A családi ház 1977-ben épült kora stílusában. Szerkezetileg hibátlan, tökéletes állapotban van, valamint a tető is kiváló állapotú, zsindely fedésű. A ház belülről a képeknek megfelelő jó állapotban van, igény szerinti minimális ráfordítással csodálatos otthon varázsolható belőle, viszont így is azonnal költözhető. Nyílászárói jó állapotúak, nem igényelnek cserét. A ház melegéről gázkazánnal történő fűtés gondoskodik radiátoros hő leadással. A ház alatt száraz, jó állapotú pince található, melyben ipari áram is található. A telek 290 nm-es, gondozott kert. Utcafrontról autóval is be lehet jönni, valamint egy garázs is található, melybe közvetlenül be lehet állni autóval. A kerítés teljes egészében újra lett cserélve, így arra leendő tulajdonosának nem lesz gondja. Helyileg csendes, békés utcában található, ideális lehet családosoknak, nyugalmat kedvelőknek, valamint elosztás szempontjából többgyermekes családoknak, 2 generációnak is kiváló választás lehet. Tömegközlekedése széleskörű: 52-es, 2B villamos, H6 -os Hév, 224, 36, 123A busz (stb.) OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Az ingatlanról készült alaprajz, illetve fényképfelvételek az Otp ingatlanpont szellemi tulajdonát képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY