Eladó ház Cibakháza 100 nm
Eladó ház Cibakháza 100 nm
Eladó ház Cibakháza 100 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7526301
Referenciaszám: 39626
Feltöltve: 7 napja

Cibakháza eladó családi ház 3 szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
145 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1614 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Cibakházán a Holt Tiszához közel 100 m2-es, vegyes falazatú 3 szobás családi házat az alábbi paraméterekkel: - a telek 1614 m2-es,  - 1960-es években épült, vegyes falazatú, részben tégla, részben beton alappal, tégla lábazattal, - 3 szobás, a szobák parketta és hajópadló burkolatúak, - a ház központjában étkező található amiből nyílnak a szobák,  - gázkonvektor biztosítja a fűtést  - meleg vizet villanybojler biztosítja, -  WC egy helyiségben található a fürdőszobával, - a szobák külön nyílóak, - tágas bortárolásra alkalmas pince található az épület alatt, - a telken több helyiséges gazdasági épület található, amely álattartásra és gazdálkodásra alkalmas. - az udvaron külön garázs található, - rövid időn belül költözhető, - buszmegálló, posta, üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, rövid sétával megközelíthető, - a Holt Tisza közelsége kedvez a horgászatot kedvelőknek és a természet szeretőknek, Ajánlom mindazoknak, akik csendes környezetre vágynak. de a központhoz nem túl távol. Falusi CSOK-ra alkalmas az ingatlan. Amennyiben az #155804885   eladó cibakházi családiház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 432 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Patkó István
+36 20 432 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.