Eladó ház Debrecen, Csapókert 240 nm
Eladó ház Debrecen, Csapókert 240 nm
Eladó ház Debrecen, Csapókert 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7400995
Referenciaszám: H452876
Feltöltve: 8 napja

Debrecen eladó családi ház 6 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
875 000 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1149 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 609 474 Ft
Második évtől
831 752 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen, frekventált, kertvárosi övezetében, Csapókert-Kincseshegy, belvároshoz közeli részén eladó egy kiváló állapotú, magas műszaki tartalommal megépített, 240 nm-es, 6 szobás, mediterrán jellegű, 2006-os építésű családi ház 1149 nm-es telken. A földszinten egylégterű nappali--étkező--amerikai konyha (75 nm), egy gardrób és fürdőszoba kapcsolatos hálószoba, egy másik fürdőszoba, valamint WC, kamra, háztartási helyiség-kazánház található. Az emeletere vivő félköríves faburkolatú lépcső egy 32 nm-es társalgóba vezet. Innen nyílik 4 szoba --mindegyik erkély kapcsolattal--, fürdőszoba, WC, gardrób. 1. családi ház jellemzői: egyedi tervezésű konyhabútor beépített gépekkel, minden szobában klíma, , redőnyös műanyag nyílászárók, magas minőségű hideg és meleg burkolatok, szaniterek, kandalló, padlófűtés, az emeleten minden szobához erkély kapcsolat, 3 fürdőszoba, 3 WC, a földszinten szeparált fürdő-WC- gardróbos hálószoba, nappaliból nyíló 44 nm-es félig fedett terasz, riasztó. 2. ház jellemzői: az udvar hátsó részén található egy 120 nm-es különálló, szigetelt, műanyag nyílászárós, cirkó fűtéses, tégla építésű ház, amiben nappali-étkező-konyha, modern fürdőszoba, két szoba van és egy kétállásos garázs műhellyel. 3. szabadidő eltöltése: a két épületet köti össze egy jakuzzival, finn szaunával ellátott, családi események és partyk megrendezésére alkalmas zárt szabadidős rész. A pihenést hangulatos, boltíves borospince teszi teljessé. Egyéb extrák: elektromos kert és garázskapu, automata öntözőrendszer, grillező, térkövezett--parkosított kert, led-es esti világítás a kertben, több gépkocsi beállás az udvarra. Ez a kitűnő elrendezésű, napfényes, minden igényt kielégítő, az udvari részen teljes intimitást biztosító családi ház alkalmas 2 generáció együttélésére, vállalkozásra és vendégek elhelyezésére. Egy igazi luxus életérzést biztosító ingatlan, amit érdemes megnéznie.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Erkély:
30 m²
Terasz:
44 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Zsolt Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Zsolt Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY