Eladó ház Dunakiliti 224 nm
Eladó ház Dunakiliti 224 nm
Eladó ház Dunakiliti 224 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7492159
Frissítve: 1 éve

Dunakiliti eladó családi ház 5+1 fél szobás: 94,87 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 396 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
98,6 millió Ft
440 352 Ft/m²
249 000 EUR
1 112 EUR/m²
224 m²
Alapterület
1297 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma
Dunakilitin nyugodt és csendes környezetben kínálom Önöknek ezt a nagyméretű családi házat. Az ingatlan tehermentes, energetikai besorolása nagyon jó: A-s. A lakótér belső 2 szintes, valamint a pince külön bejárattal jelenleg panziólakásként üzemel 107 m2-en. A tető cserép, a ház homlokzati szigetelése pedig 10 cm. A lakótér összterülete 224 m2, a hozzá tartozó telek pedig 1297 m2. A PINCE HELYISÉGEI: (külön bejárattal): 1 hálószoba + nappali , konyha + étkező, fürdőszoba + wc, mosókonyha, műhely. AZ ALSÓ SZINT HELYISÉGEI: előszoba,nappali, étkező, konyha, spejz, 1 szoba,terasz. FELSŐ SZINT HELYISÉGEI: 4 szoba melyből 2 szoba erkélyes, nappali, wc, kádas fürdőszoba, wc. A nyílászárók műanyagok és szúnyoghálókkal felszereltek. A fűtés gázfűtés + kandalló. A földszinti szintről terasz nyílik. Az udvaron 2 parkolóhelyes garázs áll és melléképület nyári konyhával. Szintén az udvaron található egy kerti grillező. A kert szépen kialakított része az otthonnak, parkosított és kis konyhakert is van hozzá. Az öntözés kútról megoldott automata öntözőrendszerrel. A környezet nyugodt és csendes. Kiváló lehetőség több generációnak vagy befektető részére. Ára: 249.000.- EUR. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670629-2036-os telefonszámon, vagy az officerajka-reality.sk illetve rajkarajingatlangmail.com e-mail címeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
kandalló

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 629 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Rajka Raj Kft
+36 70 629 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.