Eladó ház Egyek 60 nm
Eladó ház Egyek 60 nm
Eladó ház Egyek 60 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7543491
Referenciaszám: M227601-4226181
Feltöltve: 8 napja

Egyek eladó családi ház 2 szobás: 2,9 millió Ft

2,9 millió Ft
48 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
311 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Beruházók, építkezni vágyók figyelem! Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában! Tisza-tó és Tiszafüred közelében, Egyeken eladóvá vált egy panorámás belterületi telek, felújítandó/bontandó házzal a központ közelében. A telek 311 m2, víz, villany és gáz telken belül, csatorna az utcában. Lk-1-es övezet, beépíthetőség mértéke 50 %, megengedett magasság 6m, zöldfelületi mutató min. 20 %. A közelben iskola, ovi, vásárlási lehetőségek. Tiszafüred és a Tisza-tó, ill. a Tisza-tavi Ökocentrum 15-20 percnyi távolság autóval. Kiváló kirándulási / nyaralási lehetőségek! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss György Tiszafüred OTP IP iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 299 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss György Tiszafüred OTP IP iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 299 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY