Eladó ház Felsőtelekes, Csendes 81 nm
Eladó ház Felsőtelekes, Csendes 81 nm
Eladó ház Felsőtelekes, Csendes 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7707902
Referenciaszám: M236496
Feltöltve: 7 napja

Felsőtelekes eladó családi ház 3 szobás: 3,99 millió Ft

3,99 millió Ft
49 018 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3255 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Felsőtelekes Fő utcáján eladó egy 81,4 m2 alapterületű, teljes mértékben felújítandó családi ház, 3255 m2-es telken. Az ingatlan tégla és vályog építésű, tetőzete pala fedésű. Az ingatlan fűtéséről központi, vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, illetve kandalló található a nappaliban, és a konyhában. A melegvizet villanybojler állítja elő. A ház alatt egy 12m2 és egy 6m2 alapterületű pince is található. Az ingatlan tehermentes. OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK, Lakáshitel, Személyi Kölcsön, stb.), illetve biztosításokkal kapcsolatban is díjmentesen, soron kívüli ügyintézéssel segítem ügyfeleim. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Kérem, hivatkozzon az M236496 referencia számra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 773 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Fekete Balázs
+36 70 773 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.