Eladó ház Földeák 130 nm
Eladó ház Földeák 130 nm
Eladó ház Földeák 130 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7571546
Frissítve: 10 napja

Földeák eladó családi ház 4 szobás: 12,5 millió Ft

12,5 millió Ft
96 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1491 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 278 Ft
Második évtől
49 509 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Földeákon, település központban, tágas családi ház! Eladó Földeákon, kiváló helyen, a település központjában egy 130 m2-es 4 szobás, vályog falazatú családi ház, 1491 m2-es telken. A ház kívülről jó állapotú, azonban belülről mind műszaki mind esztétikai felújításra szorul. Méreteiből adódóan többgyermekes családok számára is otthonossá, jól élhetővé tehető. Jelenleg az ingatlanba az áram be van vezetve, míg a víz és a gáz kikötésre került, az visszaköthető. Korábban a fűtés gázkonvektorokkal illetve egy cserépkályhával volt megoldva. A belmagasság az ingatlanban 2,2 m, és 2,8 m. A fürdőszoba kialakított, külön helyiségben található a WC. A családi ház Földeákon a postától, gyógyszertártól, játszótértől, templomtól, élelmiszerbolttól, buszmegállótól 150-200 méterre található, tehát sétával 1-2 percen belül szinte minden megközelíthető. Az M43-as autópálya felhajtó kb. 3 km, melyről 20 perc alatt Szeged, másik irányban Románia is elérhető. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Tekintse meg ajánlatunkat személyesen is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
kocsibeálló
kert
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terka Home Zone Terka Home Zone Az iroda összes hirdetése
+36 20 318 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terka Home Zone Terka Home Zone Az iroda összes hirdetése
+36 20 318 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY