Eladó ház Gyékényes 110 nm
Eladó ház Gyékényes 110 nm
Eladó ház Gyékényes 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7462719
Referenciaszám: HZ030192-4181078
Feltöltve: 2 napja

Gyékényes eladó családi ház 4 szobás: 15,84 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 396 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
15,84 millió Ft
144 000 Ft/m²
40 000 EUR
363,64 EUR/m²
110 m²
Alapterület
3500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma
Gyékényesen nagy családi ház eladó telekkel, melléképületekkel. Európa egyik legtisztább vízű hatalmas kavicsbányatavának közelében található ez a beton alapra épült, stabil téglaház, amely egy 3500 négyzetméteres telken helyezkedik el. A ház kisebb ráfordítással egy varázslatos otthonná varázsolható, amely már esett át felújításon is, ugyanis az eredeti nyílászárók hőszigetelt műanyag nyílászárókra lettek cserélve. Az ingatlanban megtalálható 3 szoba, nappali, konyha, fürdő, wc, nyári konyha és kamra is. A ház melegéről fa tüzelésű kályhák gondoskodnak, mely a jelenlegi rezsi költségek mellett kedvezőbb lehet. Gáz bekötésére is van lehetőség az utcáról. A víz és szennyvíz rendszer hálózati, valamint háromfázisú árammal is rendelkezik. Az udvaron egy ásott kúton kívül található még egy különálló egyedi épület is, amely valaha kovács műhely volt, szintén sok lehetőséggel. Nyugodt, szép környék, nyáron igazi üdülő övezet! Az ingatlan Falusi CSOK-ra is alkalmas, melynek ügyintézésében irodánkban kollégáink díjmentesen állnak rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 469 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Somogyi Dániel
+36 30 469 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.