Eladó ház Gyula 162 nm
Eladó ház Gyula 162 nm
Eladó ház Gyula 162 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7628468
Referenciaszám: 7867
Feltöltve: 6 napja

Gyula eladó családi ház 7 szobás: 66,5 millió Ft

66,5 millió Ft
410 493 Ft/m²
162 m²
Alapterület
627 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 193 000 Ft
Második évtől
263 388 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyulán a Galbácskertben kínálok eladásra egy 1985-ben épült, szép állapotú két generációs családi házat. Az ingatlan főbb paraméterei: Földszint: - 2 szoba - amerikai konyhás nappali - kamra - előszoba - közlekedő - fürdőszoba - WC Emelet: - 2 szoba - fürdőszoba+ WC - gardrób - közlekedő Hátsó lakás: - 2 szoba - konyha - 2 fürdőszoba + WC Melléképületek: - garázs 34 m2 - nyitott kocsibeálló Az elmúlt 10 évben folyamatosan történtek felújítási munkát, mely során: - új műanyag nyílászárók lettek beépítve - nappali, étkező és a szobák szalagparkettával lettek burkolva - fürdőszobák új burkolatot kaptak - villany és vízvezetékek cseréje is megtörtént - földszinten hűtő-fűtő klíma került beépítésre Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásáról, a főépületben kombi gázkazán gondoskodik, a hátsó lakrészben pedig konvektorok. Az ingatlan hivatalosan is két lakásnak van minősítve, rendelkezik hatósági bizonyítvánnyal, ezért a nagy alapterület ellenére sem túl magas a rezsiköltsége. Garázsba is minden közmű bevezetésre került, ezért akár vállalkozás céljára is használható. Az udvar hátsó részén található egy kis parkosított rész, mely lehetőséget ad, baráti-családi összejövetelekre, esti sütögetésekre. Ajánlom figyelmébe összeköltöző nagy családoknak, mivel itt élvezhetik egymás közelségét, de mégis mindenkinek megvan a külön magánszférája. A hátsó épület akár apartmanként is kiadható! A közelben található óvoda, iskola, élelmiszerbolt. Megegyezés alapján akár bútorozva is megvehető. Gyulai, esetleg debreceni lakás, vagy sorház csere lehetséges, értékegyeztetés mellett. Ha bármilyen kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni, ezt a tágas családi házat forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
kert
amerikai konyha

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 946 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Kárnyáczki Márta
+36 70 946 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.