Eladó ház Hajdúszoboszló 60 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 60 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7444698
Referenciaszám: HZ048323
Feltöltve: 7 napja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 2 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
550 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
905 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 774 Ft
Második évtől
130 704 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb városrészének a központhoz nagyon közel , épülő luxus házak szomszédságában egy kicsi 60 nm 1969 ben épült 905 nm telekkel felújításra szoruló ingatlan eladó. Nagyon nagy előnye az, hogy frekventált elhelyezkedésének köszönhetően a szomszédban luxus magánházak épülnek, és ennek eredménye ként ez a tény még jobban növeli az utca és a kis ház értékét.   A telek akár társasház építésére is alkalmas lehet.  Az ingatlan építés évéből adódóan felújításra szorul, de tiszta és rendezett telken található. A ingatlanban  2 szoba, konyha, közlekedő és fürdő található. A  szobákban a konvektoros fűtés mellett, 2 db  működő cserépkályha biztosítja a meleget. Épület alapja tégla , falazata vályog, tető cseréppel fedett.  Az ingatlanra családtámogatás  igényelhető.  A főbejáraton belépve jobbra az utcára néző szoba a  cserépkályhával található, szemben a közlekedő , kamra és a fürdőszoba, balra pedig a második szoba szintén cserépkályhás fűtéskiegészítéssel. Az épület mögött gazdasági épületek is vannak ami hasonló állapotban van mint a főépület. Összességében nem új házról beszélünk, de egy kis fantáziával, kézügyességgel és természetesen kitartással egy mini kis barátságos ingatlan varázsolható belőle a luxus házak árnyékában.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 894 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Spák-Haraszi Andrea
+36 30 894 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.