Eladó ház Hévíz, Belváros 280 nm
Eladó ház Hévíz, Belváros 280 nm
Eladó ház Hévíz, Belváros 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7500685
Referenciaszám: 6-2529
Feltöltve: 6 napja

Hévíz eladó családi ház 6 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 067 857 Ft/m²
280 m²
Alapterület
984 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LUXUS VILLA TELJES BERENDEZÉSSEL HÉVÍZEN! HÉVÍZ frekventált helyén, két éve teljes felújításon átesett luxus kategóriájú, igényes, két szintes, medencés villa a Balla Ingatlan siófoki irodájának kínálatában eladó. 984 m2 nagyságú területen 280m2 lakótér, 6 szoba. Két szintjének külön bejárata alkalmassá teszi két generáció együttélésére, vendégfogadásra, bérbeadásra egyaránt. Földszinti helyiségei: tágas amerikai konyhás nappali étkezővel, hálószoba, tágas fürdőszoba, külön mellékhelyiség, gardrób, háztartási helyiség, kamra, terasz. Emelet: tágas amerikai konyhás nappali étkezővel,1 szoba fürdőszobával, 1 hálószoba, külön fürdőszoba, kézi raktár,3 erkély, hátsó nagy terasz lépcsővel az udvarra. A 15 cm szigeteléssel ellátott vastag falak biztosítják, hogy az impozáns épület padlófűtésének ,kandallójának és hűtő-fűtő klímáinak köszönhetően kis rezsivel üzemeltethető. A négy csillagos szálláshely mind a két szintje külön megkapta a rezsikedvezményt az önkormányzattól. Szépen parkosított udvarán 5x10 m fűthető, ellenáramoltatóval ellátott, fedett medence. Automata kapuján behajtva térköves udvarán keresztül juthatunk be a tágas garázsba. Szép környezetben a gyógyfürdőt könnyen megközelíthetően, sok extrával várom egy megtekintésre! Budapest felől az M7-es autópályán közlekedve Balatonszentgyörgy irányába (a 76-os főúton, majd Keszthelyen át, vagy a várost kikerülve (a 71-es úton) juthatunk Hévízre. Autóbusszal elérhető. A legközelebbi vasútállomás Keszthelyen van, és onnan autóbusszal vagy taxival juthatunk a városba. Sármelléken található Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtér 10 km.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
félkomfortos
kocsibeálló
garázs
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
terasz

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 427 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Kiss Anna Éva
+36 30 427 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.