Eladó ház Izsák 103 nm
Eladó ház Izsák 103 nm
Eladó ház Izsák 103 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7438378
Referenciaszám: HZ034425
Feltöltve: 7 napja

Izsák eladó családi ház 2+1 fél szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
262 136 Ft/m²
103 m²
Alapterület
916 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 361 Ft
Második évtől
106 940 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HITELEZHETŐ, CSOK-OZHATÓ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ HÁZ IZSÁKON!Izsák város Kecskemét agglomerációjában található, kiemelkedően nagy fejlődést mutat infrastruktúrában. Teljesen újjáépített iskolával, orvosi rendelővel rendelkezik. Modern fűtésének köszönhetően a gyermekek nem fáznak és felszerelt tantermekben tanulhatnak, sportolhatnak. Szépen parkosított közterületein aktív közösségi élet folyik. Új Vásárcsarnok épült, ahol a helyi termelők friss termékeit is megtalálhatjuk.Az ingatlan jellemzői:- 93 nm hasznos alapterület-vályog építés-mázas cseréptető-3 szoba, nappali-étkező, konyha, fürdő wc-vel, beépített, fedett terasz-minden ablak és a kültéri ajtók műanyagra lettek cserélve-fűtése gázcirkó kazánnal és vegyestüzelésű kazánnal működik  -szobák parkettával burkoltak-étkezőben új burkolat lett cserélve-szobák nyugati tájolásúak-kémény ki van bélelveA porta jellemzői:-916 nm telekméret-2 garázs: egyik mérete miatt traktornak is megfelel-mélyített pince-állattartásra alkalmas ólakJogi háttér:-tehermentes tulajdon-gyors birtokbaadás-1/1 tulajdonjogRugalmas és biztonságos megtekintéssel kapcsolatban keressen bátran elérhetőségeimen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Erkély:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 560 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Pálinkás -Tóth Melinda
+36 30 560 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.